Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogrjev

Siromašnima novac za ogrjev ovoga petka

ogrjev (1)
Lj. Risek
16.10.2012.
u 11:23

Broj korisnika dvadeset je posto veći nego lani, što je pokazatelj da raste broj ljudi koji nemaju dovoljno novca čak ni za kupnju ogrjeva za zimu

Siromašne obitelji i samci koji žive u teškim imovinskim i socijalnim prilikama s olakšanjem su dočekali vijest o tome da je ivanečkim gradskim službama od Varaždinske županije stigao novac namijenjen predstojećoj isplati naknada za ogrjev. Iznos od 950 kuna, što je dovoljno za kupnju četiri prostorna metra ogrjevnog drva, dobit će 61 korisnik, redom osobe i obitelji koje su korisnici stalnih pomoći Centra za socijalni rad.

Ukupno će im biti isplaćeno 57.950 kuna. Broj korisnika koji su jesenas stekli pravo na tu vrstu potpore čak je dvadeset posto veći nego lani, što je pokazatelj rastuće socijalne krize i činjenice da sve veći broj građana nema ni toliko novca da si kupi ogrjev za zimu. Isplata novca korisnicima s područja Ivanca obavljat će se u Gradskoj vijećnici u petak 19. listopada od 10 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije