Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Političarima ne donose bodove
Povratak na članak

Siromašni – skupina koju se u Hrvatskoj najviše diskriminira

Uzrok i posljedice - Trećini stanovništva ove zemlje prijeti siromaštvo. Neće živjeti bolje sve dok se odgovornima za osiromašenje ne oduzme što su pokrali

Komentari 1

Avatar velika jabuka
velika jabuka
15:25 04.12.2013.

o siromaštvu, a težište na problemima Roma i djece...siromašni su i odrasli i starci. 'socijalni' zakoni i politika centara za socijalnu skrb je restriktivnija i drakonskija od Linićeve financijske politike, pa hajd digni glavu iznad vode u koju te bacee čim si prošao kroz vrata centra za socijalnu skrb. prema državnom statističkom zavodu, prag siromaštva je 2000 kuna-a centar će ti (sve po zakonu) nakon što si obaveznih 3 mjeseca bio bez ikakvog novca, velikodušno odobriti 1/4 do manje od 1/2 tog iznosa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.