Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ZRAČNIH NAPADA

Sirijski režim prijeti: Srušit ćemo turske borbene avione!

turski avion
Foto: Wolfgang Kumm/DPA/Pixsell
21.10.2016.
u 13:11

"Reagirat ćemo na svaki ponovljeni pokušaj kršenja sirijskog zračnog prostora od turskih vojnih zrakoplova i bit će spušteni svim potrebnim sredstvima"

Damask je oštro uzvratio na jučerašnje bombardiranje kurdskih militanata od turskih zračnih snaga na sjeveru Sirije, prenosi RT. Zaprijetili su da će intervenirati idući put kad Ankara pošalje svoje zrakoplove preko sirijske granice.

Sirijsko ministarstvo obrane optužilo je Tursku za agresiju i udar na nevine civile koji bi mogli dovesti do eskalacije situacije.

– Reagirat ćemo na svaki ponovljeni pokušaj kršenja sirijskog zračnog prostora od turskih vojnih zrakoplova i bit će spušteni svim potrebnim sredstvima - upozorio je Damask.

Turska udara na kurdske militante koji se sada bore protiv pobunjenika koje podržava Ankara na teritoriju dobivenom od Islamske države. SAD, turski saveznik u NATO-u, ogradio se od zračnih napada.

>> Ruski ratni brodovi prolaze La Mancheom, Britanci poslali razarač i fregatu da ih 'prate u stopu'

>> Rusija prekinula udare: 24 sata bez zračnih napada u Alepu

Ključne riječi

Komentara 20

DU
dukidudoje
18:37 21.10.2016.

nema vise Hrvatskog novinarstva, sve je prodano susjedu i rusima,

Avatar Sidewinder
Sidewinder
15:01 21.10.2016.

Odkad je Rus postavio S 300, tamo ni komarac ne leti...

UN
unbekant
13:02 22.10.2016.

Mossul je pred padom,Raka je pala,uskoro i Allepo,pa onda ovih 50-ak tisuca zapadni placeni terorista se seli prema Istanbulu,Zagrebu,Berlinu,Madridu,Londonu...bice topla zima izgleda.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije