Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukobi

Sirijski helikopteri nastavili napade na Homs, poginulo 6 ljudi

sirija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
15.04.2012.
u 12:35

Oporbeni aktivisti izvijestili kako državne snage svakih deset minuta iz vojne akademije upućuju po jednu granatu na al-Wair u blizini Homsa.

Helikopteri sirijske vojske bombardirali su danas opkoljeni grad Homs, priopćili su oporbeni aktivisti tri dana nakon što je proglašeno primirje koje je u Siriji kratko trajalo, piše CNN.

Dodali su i kako državne snage svakih deset minuta iz vojne akademije upućuju po jednu granatu na al-Wair u blizini Homsa.

Najmanje devet osoba danas je poginulo, a od toga šest u Homsu, izvijestila je oporbena Sirijska mreža za ljudska prava. Dvije osobe umrle su Aleppu od posljednica jučerašnjeg ranjavanja kad je vojska otvorila vatru na pogrebnu povorku.

Posljednji izvještaji o sukobima dolaze tri dana nakon krajnjeg roka za zaustavljanje krvoprolića i dan nakon što je Vijeće sigurnosti UN jednoglasno odobrilo slanje mirovnih promatrača u Siriju.

Tim ćemo poslati što je prije moguće - kazao je jučer glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon.

Komentara 4

WA
wahr
13:09 15.04.2012.

....priopćili su oporbeni aktivisti...... dakle priopcili oporbeni aktivisti [ teroristi ili revolucionari ] ovo ili ono...pa svaka stampa koja imalo drzi do sebe i svojih citaoca bi prenili i sto kaze vlast?

Avatar tomislav21
tomislav21
14:19 15.04.2012.

hehehe ja volim kad Hasan javi kako jeee ja ovoj ne vjerujem

Avatar tomislav21
tomislav21
14:20 15.04.2012.

opppsss mislim Ivanu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije