Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD KIŠOM METAKA

Dječak proglašen herojem jer je od snajperista spasio djevojčicu

dečko
Foto: Screenshot Youtube
1/2
11.11.2014.
u 19:36

Autentičnost snimke nije potvrđena, a objavila ju je medijska kuća Shaam News Network

Sirijski dječak proglašen je herojem nakon što je objavljena snimka na kojoj spašava djevojčicu od metaka snajperista. Autentičnost snimke nije potvrđena, a objavila ju je medijska kuća Shaam News Network koju vode aktivisti u Damasku, navodi The Independent.

Na snimci se vidi kako dječak, prilazeći olupini automobila iza koje se skriva djevojčica, u jednom trenutku pada kao da je pogođen i ostaje ležati na zemlji, no iznenada se diže, hvata djevojčicu za ruku i odvlači je u zaklon dok oko njih opet lete meci. U pozadini se čuje kako skupina muškaraca uzvikuje "Bog je velik" u trenutku kada shvaćaju da je dječak živ nakon što je pao. Nije poznato je li bio pogođen ili se pravio mrtav kako bi prevario i iznenadio snajperiste.

Charlie Winter, istraživač antiekstremističkog think tanka Quilliam, rekao je za The Independent kako se ne može sa sigurnošću znati jesu li događaji na videu stvarni ili odglumljeni te jesu li snajperisti pripadnici vladinih snaga ili militanata.

 

>> Abu Bakr al-Baghdadi teško ranjen u zračnom napadu?

>> 'Nikoga nisam pronašao, braću, sestre ni prijatelje'

Komentara 2

JO
jozomali
19:56 11.11.2014.

moraš biti nula od čovjeka za ić pucat u dijete....bez obzira na sve!!!

IC
ice12
20:46 12.11.2014.

Cuje se samo allah akbar. cudna li boga i njegovih sljedbenika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije