Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE NAPETOSTI
Povratak na članak

Sirijske snage srušile projektile iznad dviju zračnih baza

"Nije bilo vojne aktivnosti SAD-a u tom području u to vrijeme", rekao je Eric Pahond, glasnogovornik Pentagona.

Komentari 24

Avatar Proleter
Proleter
09:47 17.04.2018.

Kako se samo usuđuju rušiti židovske rakete? To su najobičniji antisemiti i poricatelji holokausta.

VL
DU
Deleted user
09:40 17.04.2018.

Jel to Zapadni sjekaci glava gube na terenu od legitimne Sirijske vojske pa Zapad mora djelovat?

VL
DJ
djakputnik
10:11 17.04.2018.

Sad sam skužio zašto su židovi proglasili Jeruzalem glavnim gradom Cionista - pošto je tamo izvor svih religija, nitko ga ne smije gađati, dok sa Tel Avivom to nije slučaj. Kako su to Trump i oni kojekakvi Jicaki lijepo i na vrijeme isplanirali.

VL
IV
ivanjoksimovic
11:41 17.04.2018.

Poobarali ih Sirijci sa Buk M1, iako rusenje krstarecih raketa nije njegova osnovna namena, mada eto i tu se pokazuje uspesnim. Rusi su ga cak i modernizovali na M2, ali je u ogranicenoj upotrebi samo za Rusiju, a Belorusi su otisli cak i dalje pa modernizovali na "Buk BM", mozda cak i bolji od ruskog M2. Ovaj M1 u Siriji sa 12 raketa prati 6 ciljeva sposobnih da menjaju pravac - sto bi Trump pre neki dan rekao "pametnih", i sa 2 ispaljena projektila po cilju, verovatnoca obaranja je 90%. Da jos i Rusi hoce da im pomognu pa popale one baterije S300 i S400 sto ih drze u Siriji, tu ni muva ne bi prosla. Pokazale su Asadove snage dobru pripremljenost i uvezbanost.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:25 17.04.2018.

Sram ih bilo brane se od agresije. Kako se usudjuju braniti. Brzo im treba uvesti sankcije i izbombardirati ih od strane zapadne "humanitarne koalicije" koja uziva ubijati djecu po Jemenu (ili Gazi) zajedno s svojim "demokratskim" pajdasem Bin Salmanom iz Saudijske vehabije, olicenjem ljudskih prava, pogotovo zena. Vjerujem da kao veliki zapadni prijatelj i saveznik saudijske vehabije nece kao mi imati otpora ratificirati Istambulsku konvenciju.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:18 17.04.2018.

britanci šute o ruskim podmornicama koje su blokirale englesku podmornicu klase astute, pa nije mogla ispaliti rakete na siriju u subotu... mada im je pomagao američki razarač, al opet nisu se usudili ispaliti rakete zbog ruskog ometanja. za par tjedana čuti ćemo još priča o tome zašto su ruski brodovi i podmornice izašli uz luke u tartusu. očito nije istina zapadna bajka da su to rusi napravili zbog straha da ne bi zapad napao i tu luku... i očito da su to rusi napravili da bi ometali i blokirali druge, plus da su mogli iz prve ruke pratiti nešto... sirija je poligon za velike dečke.

VL
SS
sokac sa drave
10:02 18.04.2018.

U komentarima d osta neprijateljskih komentara protiv naseg strateskog partnera Izraela i partnera (kumstva) po avionima sto su nam dali skoro za badava.Sada kada su nam biletarni odnosi na zavidnom nivou Izrael ocekuje manje antisemitizma i baljezganja protiv dokazanih vladara svijeta.

VL
Avatar intimus500
intimus500
19:12 17.04.2018.

srušili su i onaj dan ...čak 71 projektil ...a sve u to snu. Bar su ovaj put priznali da nije bilo napada.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
13:13 17.04.2018.

Napali ih letećim čvarcima. Napada nije ni bilo jer u toj bazi "nisu" Iranski piloti a u susjednoj radarsko teh.osoblje

VL
RI
rightside
12:05 17.04.2018.

ruska posla..)))))) a to sta su oni "srusili" ja cu pojest u komadu ili u djelovima,

VL
ST
Startrack
12:27 17.04.2018.

Jeli iko ikad vidio snimak dasu ruski proturaketni sistemi srusili ijedno raketu u bilo kojem ratu. Na internetu je milijuni videa da to patrioti rade.

VL
ST
Startrack
12:20 17.04.2018.

Mogu mislit stosu srusili. Kako to da dosada nismo vidili nijedan jedini snimak rusenja raketa od strane Rusa i njihovih saveznika sa istim oruzjem. Vidjeli smo stotine snimaka rusenja sa patriotima, nijedan sa Skudovima i ostalim ruskim s..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.