Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTO SE INA NIJE VRATILA?
Povratak na članak

Sirijska naftna polja (ne) čekaju Hrvate

Svaki je mjesec Ina od sirijske proizvodnje zarađivala 65 milijuna dolara, odnosno gotovo 780 milijuna dolara godišnje. Ina je u istraživanje i razvoj tih polja uložila milijardu dolara

Komentari 24

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
14:20 23.03.2021.

Naša politika je tuga jad i bijeda. Nitko ne šamara gamad, u tom je problem

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
14:06 23.03.2021.

To treba pitat Vesne Pusic i ona je bila sa prijateljin sirije u istom kolu...Ako se jos netko sjeca tih prijatelja.Vladimir mnogima pokvarija planove.A mi se nikada necemo vratiti na Sirijska naftna polja ni sibirske bilenoci.Jer smo odperjani radi nasee politike...Koce te steasne gubitke platit sa Rusijom gubimo blizu dvi milijarde skoro svake godine bas se izblamirali. Sta je sa LNG na Krku nema hvalbe ne znam jeli plin pojeftinija rekli su da hoce..

VL
Avatar Vlaho
Vlaho
14:11 23.03.2021.

Klisović to je ovaj što bi s Tomaševićem "preporodio" Zagreb.....ha ha ha ha ha

VL
SN
Snv
14:09 23.03.2021.

Pitajte Pusicku i Milanovica zašto su noruzavali terorističke bande

VL
CR
crna.rupa
14:29 23.03.2021.

A što mislite zašto nam ameri poklanjaju izrešetane kamione, izraubane transportere i helikoptere za generalku?

VL
LL
lijepa_li si
14:23 23.03.2021.

780 milijuna godišnje ×10 god..skoro 8 milijardica prihoda...prava sitnica. bravo vesna, joško, najbolja sdp vlado, tako se to radi!

VL
ER
EroK
01:05 24.03.2021.

Nastavak: Problem je što sve okolne zemlje žele komad Hrvatskog teritorija i tako koordinirano rade. Ne znam osim Stipe Mlinarić Ćipe, gen. Željka Sačića i još možda nekoliko njih, ... ako je itko istinski hrvatski političar u Hrvatskoj? Svi izgledada vode neku politiku, Briselsku, Srpsku, Rusku, Američku ili ne znam koju drugu politiku, a vrlo mali broj pokušava voditi Hrvatsku politiku. Dok naši političari ne shvate pravi razlog svog djelovanja, nema nam boljitka. Hrvatski interesi trebaju biti ne samo Plenkovića, već i cijelog političkog Hrvatskig bića, bilo to HDZ, SDP i td. Kad bi svi bili u službi za Hrvatsku državu, a ne sluge tudjih interesa i agenda, tada bi bilo pravo blagostanje Hrvatske i Hrvatskog naroda. Kad bi naš politički vrh radio na dobrobit Hrvatske države, bio bi dobar partner svima i EU, Rusima i Amerikancima, jer svijet poštiva, koliko ti poštivaš svoju državu, narod i svoj rad. Potrčkala nitko ne cijeni, pa tako ni državu koju predstavljaju. Hrvatski narod je pametan, jedino nije pametan na izborima svojih predstavnika. Još gore je kad vidi da izbor nije dobar, ne zna i ne trudi se tražiti odgovornost i svoja prava od istih, već im daje slobodne ruke i stisnutih usana kroče naprijed. Dosta je ovog ispiranja mozgova, uništavanja tjela i duše Hrvatskog naroda. Bože osvjesti i oslobodi nas ovih politikanskih okova. (kraj)

VL
ER
EroK
01:03 24.03.2021.

Nešto zbog imbecilnih nesmotrenih politikantskih poteza, ostali smo bez dosta toga, ali dosta je toga namjerno uništavanje Hrvatske države i Hrvatskog naroda. Ako možemo dobiti svoja nafna nalazišta, bez ugroze sadašnjih saveznika tj. EU, onda pokušajmo. Ako to znači zatvoritiiti vrata EU i priključiti se Rusiji onda je to vratolomstvo. Naš problem je što naši vrli političari ili slučajno lutaju ili nam namjerno zabadaju nož u ledja. Najprije sve ugroze, kako bi se priključili izabranom savezniku i čim malo počne disati, netko se nađe i sugerira izlazak iz tog utapanja, u novo pogubno za Hrvatsku. Najgore je što nam i povjest kradu, kako davnu tako i današnju. Narod bez povijesti ili sa blijedom povjesti, je nitko i ništa. Plenković i Milanović su nam obećali kako će se boriti protiv one krive i nepravedne osude u Haagu, gdje su nas krivo optužili kao agresore na BiH? Što su napravili? Koji su rezultati? Je li itko to propitkuje? Vjerujem, od onog govora na Trgu u Zagrebu, gdje su nas uvjeravali kako će poduzeti sve, da se obznani istina i ova osuda sudski poništi, nisu napravili ništa. To je najveći grijeh i kriminal, što nam je naše vrlo nespretno ili nesretno vodstvo uradilo. Nisu samo naftna polja, ima još puno toga, a najgore je ova izdaja naše povijesti. (nastavak slijedi)

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
14:27 23.03.2021.

A što reći... Likovi koje svakodnevno prodaju inteligenciju u emisiji HRT Otvoreno su hrpa nesposobnih lopova kojima je najveći domet kad dobiju kakav mito od domaćih ili stranih "ulagača" Ta hrpa neposobnjakovića bi imala štošta naučiti od Zorana Mamića kojegaa ubrajam u sposobne lopove koji znaju gospodariti i pametno upravljati radeći koristi za sebe i društvo. Mi imamo premijere koji rasprodaju strateške firme za tričavih 10 -15 milijuna eura.. To je užas..

VL
TR
trajko
06:09 24.03.2021.

E, ovdje se osjeti snaga ruskog oružja.Metcima u pijesku je jasno napisano: odjebite američki guzolisci od sirijskih dobara!

VL
AT
atlantisind
13:56 23.03.2021.

Nebi im ja ni dao da se vrate jer duvaju i istu tikvi sa zapadom koji hoce Basara da srusi.

VL
IN
indije45
08:42 24.03.2021.

Svi naši političari bez obzira iz koje stranke dolaze su totalni diletanti. Žalosno.

VL
ŠĆ
šćtrlj
01:04 07.02.2022.

Eto, 42 godine nakon smrti, Tito nam je u svijetu još uvijek veća referenca od svih ovih miševa zajedno.

VL
ST
Stuka
19:52 23.03.2021.

Odličan članak koji pokazuje svu "raskoš " Hrvatske politike.

VL
SP
Spezzi
13:52 23.03.2021.

Valjda mislite Mađare kad govorite o Ini ?! To je odavno Sanader-Plenki akrobacijama postala Mađarka firma. Prvi ju je prodao za judine škude (sitniš), a drugi ju dokrajčio izvozom domaće nafte u mađarske rafinerije.

VL
Avatar IvanR
IvanR
14:04 23.03.2021.

Imamo Rvatine koji će to još jednom prodati

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
22:57 23.03.2021.

Ovaj novinar terorist navija za svoj hizbalah.

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
18:22 23.03.2021.

Hasane, sa teroristima se ne trguje.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
04:25 24.03.2021.

Jednostavno je cjena "slobode"je prevelika,bez obzira koja partija dosla na vlast u Hrvatskoj,ona mora biti podlozna Americi,da nismo poslusali ameriku 2012,i da smo stali uz Ruse,i dans bi bili u Siriji,i na Sirjiskim naftnim poljima,za taj rasplet,ni je kriva Milanoviceva vlada,niti Sanaderova,za sve je kriva amerika,i uvjek ce tako da kod nas bude,ako nesto zelis,moras pitati naseg osloboditelja ameriku.

VL
JA
Jakov555
14:10 23.03.2021.

Hrvatska je bila država broj 1 u svijetu u naoružavanju sirijskih glavosječa pješačkim naoružanjem, i sad je čudno što hrvatska ne može više do sirijske nafte ?!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.