Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA POMAŽE
Povratak na članak

Sirijska djeca poklonila su predsjednici RH kutiju za nakit

“Nikad nećemo zaboraviti Hrvatsku”

Komentari 14

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
22:10 18.11.2018.

O dobri naš Hrvatski Bože najveća Ti hvala i slava što si nam poslao svoju izaslanicu, a našu Vrhovnicu Madonu Kolindu BBh koja fascinira cijelo čovječanstvo, počev od djece u pelenama, pa do najznačajnijih svjetskih državnika, kao što su Predsjednicici Trump, Putin, Jinping i da se dalje ne nabraja. O domaćim dvonožnim glodarima, papkarima i kopitarima ne treba trošiti rječi, jer ovi idu na zaslužni noćni počinak sa Odom zahvalnosti Vrhovnici." Gledam tvoju sliku, šapćem tvoje ime, vjetar nosi rječi Kolinda ne zaboravi me!"

VL
Avatar TheJack
TheJack
01:04 19.11.2018.

A, jojjj ... sto bi sa onom djecom ostalom u Siriji? Sto bi sa cijelim stanovnistvom Sirije? Zlouporaba djece se nastavlja, a to nije samo kazneno djelo, to je i Bogu ne milo. Dosta razmisljam o sceneriju u kom neka nervozna budala ipak pritisne "onaj" gumb, crveno dugmnence na kom pie "ne diraj".. Poslije toga ostaje i vise nego potrebno vremena za razmisliti - "ko nas bre zavadi", ali globalno. No nije KGK bas toliko velik problam. Ona je emocionalno ne dorasla, Problem su lopine sa zivotnim motom - poslije mene potop!!

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:55 18.11.2018.

Moš mislit kako će se u veliku bedu vratit ja prva zbrisala odande Za istorijski preporod Srbije neophodna su joj njena deca rasuta po svetu; ne samo da donose kapital, nego više od toga - pamet, znanje, posvećenost, novi moral. Ali da nastane taj veliki povratak Srba u svoju postojbinu, potrebno je da se u Srbiji stvore uslovi za tu stvaralačku participaciju Srba iz rasejanja u svojoj staroj otadžbini. Ja sam kao predsednik imao ideju o kojoj Vam je, nadam se, Mile govorio, da ove jeseni dođe do radnih i ozbiljnih dogovora Srba u rasejanju i Srba u matičnoj državi. Ne znam da li će ljudi koji su me smenili nastaviti moju ideju - naveo je Ćosić.

VL
MA
Matrix5
23:30 18.11.2018.

Lijepo od organizatora kaj su djeci priuštili 10 min odmora,mira

VL
KR
Krotila
22:18 18.11.2018.

kojim se trikovima bave,žele jU omekšati kutijom za nakit

VL
DI
Direkt
22:11 18.11.2018.

Jadna djeca. Kikalinda je pokrenula val ustaštva u Hr i rva je da se toj djeci ne pomogne. Bizarno i licimjerno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.