Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilegalno u hrvatskoj

Sirijac opečen na vinkovačkom željezničkom kolodvoru

željeznički kolodvor Vinkovci
Foto: Goran Ferbezar/PIXSEL
31.12.2013.
u 11:17

U ovoj godini ovo je treći slučaj zadobivanja teških opeklina na vagonima teretnog terminala željezničkog kolodvora u Vinkovcima.

Osoba za koju policija pretpostavlja da je ilegalno ušla u Hrvatsku i da je državljanin Sirije, pronađena je opečena na vinkovačkom željezničkom kolodvoru. Muškarac nije imao nikakve dokumente. Ilegalno je ušao u Hrvatsku preko željezničkog prijelaza Tovarnik u teretnom vlaku koji je išao iz Srbije prema Hrvatskoj. Kada se kompozicija zaustavila u kolodvoru Vinkovci, nesretni ilegalac izlazio je iz specijalnog vagona za prijevoz rasutog tereta s gornje strane i ušao u strujni krug pod visokim naponom.

Radnici na kolodvoru zatekli su opečenog čovjeka i pozvali Hitnu pomoć koja ga je prevezla u vinkovačku Opću županijsku bolnicu, gdje su liječnici utvrdili da mu je opečeno 30 posto tijela. Neslužbeno doznajemo da je nakon ukazane pomoći prebačen u Zagreb na daljnje liječenje. U ovoj godini ovo je treći slučaj zadobivanja teških opeklina na vagonima teretnog terminala željezničkog kolodvora u Vinkovcima.

Proljetos su u dva odvojena slučaja dvojica dječaka zadobila teške opekline kada su se igrala i penjala po zaustavljenim teretnim vagonima pa ih je zahvatio strujni krug i danas liječe posljedice svog nestašluka. 

>>Građani savladali Alžirca koji je pokušavao provaliti u auto

Komentara 1

AK
akil
11:58 01.01.2014.

Odmah natrag za Srbiju,a ne u Zagreb.Naša sirotinja nemože u ZG na lječenje,a azilanti pravac u kbc Dubravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije