Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen

Sirijac na Bajakovu pokazao osobnu Njemačke i to ne na njegovo ime

Bajakovo
Goran Ferbezar/PIXSELL
11.04.2014.
u 10:10

Također na Bajakovu, kao putnik u autobusu, na ulazu u Hrvatsku, kontroliran je 34-godišnji državljanin Albanije. Utvrđeno je kako je na uvid dao krivotvorenu putnu ispravu te je uhićen

Gadno se osramotio 36-godišnji državljanin Sirije kada je kao putnik u autobusu koji je iz Srbije ušao u Hrvatsku i EU na graničnom prijelazu Bajakovo carinicima i policiji pokazao osobnu iskaznicu.

Naime, on je pokazao osobnu za koju je utvrđeno da je isprava Savezne Republike Njemačke, koja nije slovila na njegovo ime. Sirijac je uhićen te uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske. Također na Bajakovu, kao putnik u autobusu, na ulazu u Hrvatsku, kontroliran je 34-godišnji državljanin Albanije. Utvrđeno je kako je na uvid dao krivotvorenu putnu ispravu te je uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

>> Šestorica ilegalaca otkrivena u vagonu, još toliko u automobilu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije