Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regija Bašara al Assada
Povratak na članak

Sirija tvrdi da je Izrael raketama napao Latakiju i da je jedna osoba poginula

Državni mediji izvijestili su kako je izraelski napad pogodio i grad Hifu te Misjaf u provinciji Hama.

Komentari 5

SA
Shariel Aron
10:12 05.05.2021.

Opet kukaju ! Eno im Rusi tamo pa neka ih brane.

VL
IK
ikbmibm
15:05 05.05.2021.

Civiliziranom svijetu j trebalo preko sto godina da prizna da se 1915.-e u Armeniji dogodio genocid .Doči će i oni na red koji su ubijali vlastiti narod kemijskim oruzjam .

VL
SI
sisavac
08:20 05.05.2021.

dal sirija može poduzeti nešto u svoju obranu? gdje je osuda međunarodne zajednice za ovo? kad ćemo početi sve gledati istim očima, ako se zalažemo za princip teritorijalne cjelovitosti država, onda ga se držimo. ako ne, prestanimo otezati sa priznanjima nekih odmetnutih pokrajina, priznajmo kataloniju, baskiju. ali i ove 'ruske' države. sve priznajmo. kosovo smo priznali. ajmo banalizirati do kraja, pa zašto nismo rsk priznali onda?! ono, zašto bi se poštivala naša teritorijalna cjelovitost, ako mi ne poštujemo tuđu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.