Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RATNA ZONA

VIDEO Širi se snimka zrakoplova koji slijeće u Tel Aviv dok se u pozadini obaraju rakete

Izraelska protuzračna obrana "Iron Dome"
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
09.12.2023.
u 17:06

Izraelska aviokompanija El Al usprkos tome nastavlja letove u i iz Tel Aviva. Ta tvrtka bila je prva koja je prije dva desetljeća opremila putničke zrakoplove proturaketnim sustavima

Snimka slijetanja putničkog zrakoplova na glavnu izraelsku zračnu luku dok pored njega proturaketni sustav obara rakete Hamasa u subotu je postala viralna na internetu.  Izraelska televizija prikazala je snimku zrakoplova koji se približava aerodromu Ben Gurion u petak navečer dok proturaketna Željezna kupola na noćnom nemu obara rakete iz Pojasa Gaze. 

Većina međunarodnih aviokompanija otkazala je svoje letove u Izrael iz sigurnosnih razloga nakon 7. listopada kad je krenuo sukob Izraela i Hamasa. Tisuće raketa palestinske militantne skupine lansirano je na izraelski teritorij u protekla dva mjeseca, uključujući i u smjeru aerodroma. 

Izraelska aviokompanija El Al usprkos tome nastavlja letove u i iz Tel Aviva. Ta tvrtka bila je prva koja je prije dva desetljeća opremila putničke zrakoplove proturaketnim sustavima. 

Komentara 1

HO
homofobic
15:23 10.12.2023.

Gledajte kako slijece putnicki avion kroz teroristicke rakete i onda netko pomisli da ce se takav narod poplasiti razbojnika ili svjetskih nacista? Nikada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije