Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJE UHIĆENIH

Širi se snimka tučnjave u Dubrovniku: Maloljetnik tukao drugog, ostali snimali

Policija ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
12.04.2024.
u 20:33

Uhićene su dvije maloljetne osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje na okolnosti kaznenog djela nasilničkog ponašanja

Internetom se širi snimka vršnjačkog nasilja u Dubrovniku. Sve se dogodilo u Uvali Lapad u četvrtak. Dok jedan mladić rukama i nogama tuče svog školskog kolegu, skupina oko njih sve to mirno promatra, bilježi mobitelom i potiče na još nasilja, piše Dubrovački list. 

Na snimci se čuje kako netko govori da ga još jače udari, a sve je popračeno psovkama i prostačenjem dok na kraju netko govori 'Ostavi ga više'. O tučnjavi Policijska uprava dubrovačko-neretvanska dobila je dojavu još sinoć te su pokrenuli kriminalističko istraživanje.

- Odmah nakon zaprimljene dojave policija je izišla na mjesto događaja gdje nisu zatečene osobe iz dojave, niti činjenje kaznenog djela ili prekršaja, ali se nastavilo s kriminalističkim istraživanjem, budući se kod svake prijave nasilja nad djecom reagira žurno i bez odgode. Tako su već sinoć obavljeni razgovori s oštećenom osobom u prisutnosti njegovog oca.

VEZANI ČLANCI: 

Policija je tijekom današnjeg dana nastavila kriminalističko istraživanje ovog događaja kojeg provodimo u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Dubrovniku.

Uhićene su dvije maloljetne osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje na okolnosti kaznenog djela nasilničkog ponašanja, a o samim detaljima kriminalističkog istraživanja u ovom trenutku, iz razumljivih razloga, ne možemo dostavljati više pojedinosti - kazali su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Komentara 1

BS
Berekin ST
08:23 13.04.2024.

Vise puta sam svjedocio sutuaciji di dominantniji djecak tuce ili maltretira vrsnjaka ili mladjeg djecaka a skupina se ne mijesa ili podrzava nasilnika. Oba puta sam se umjesao s falsim gardom kao da cu se umjesati i spasio djecake ali... sto da odgovori? Sto da me napadne... smije li se odrasla osoba uopce fizicki reagirati protiv maloljetnika? Ti nasilnici su kukavice... bez problema napadaju kad su dominantni ali da dobiju trisku znaju da pravo stiti njih... ugrozeno dite je naojosjetljivija skupina bez obzira na na dob napadaca... sto uciniti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije