Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u bih

Širi se snimka: Cvijanović tješila Dodika u trenutku kada se činilo da su blizu poraza

Banja Luka: Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a i kandidat za predsjednika Republike Srpske proglasio noćas izbornu pobjedu
Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages
1/3
03.10.2022.
u 17:22

Naravno, korisnici društvenih mreža ubrzo su se počeli šaliti na račun političara.

Društvenim mrežama širi se snimka nastala za vrijeme jučerašnjih izbora u BiH. Prikazuje Željku Cvijanović koja sa smiješkom na licu grli i tapša po leđima Milorada Dodika, koji za to vrijeme neometano jede.

Na videosnimci Željka Cvijanović, srpska predstavnica u Predsjedništvu BiH, sjedi pored Dodika, te ga u jednom trenutku postrance grli, spušta glavu na njegovo rame i nešto mu govori. Mnogi su ovu reakciju protumačili kao tješenje u trenutku kada se činilo da bi Dodik mogao izgubiti.

Naravno, korisnici društvenih mreža ubrzo su se počeli šaliti na račun političara, naročito Dodika koji je cijelo vrijeme samo nezainteresirano punio tanjur.

Autor objave naslovio je video "Kako zamišljam savršen život sa savršenom ženom:", dok je najpopularniji komentar "Jedi medo, ljubavi moja". Nekima se nije svidio Dodikov stav pa ga je tako jedan korisnik Twittera opisao kao "uber seljačinu", a drugi je napomenuo "Prijatelju, kad te žena potapše po ramenu, tu ti je kraj".

VIDEO 'Borjana Krišto izgubila je nevnopravnu utrku, Željko Komšić je politički karcinom BiH i glavni uzrok problema'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije