Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJNE PUKOTINE
Povratak na članak

Širi se nezadovoljstvo među zemljama: Raspada se 'ruski NATO', Putin gubi nadzor nad važnim južnim krilom

O tome zorno svjedoči posjet predsjednice Zastupničkog doma američkog Kongresa Nancy Pelosi Erevanu, s obzirom na to da je Pelosi najviša američka dužnosnica koja je posjetila Armeniju još od proglašenja neovisnosti te kavkaske zemlje 1991.

Komentari 26

KA
kalafat123
20:35 18.09.2022.

Izašao Miro Petković iz depresije. Opet je u svom elementu. Raširio jastreb-galebova krila pa leti nama na zabavu.

VL
DU
Deleted user
23:23 18.09.2022.

Armeniju treba primiti u NATO, da ju turci brane!

VL
DU
Deleted user
22:45 18.09.2022.

Što ne pisete o jučerašnjem prosvjedima u Parizu i Beču, o tome se ne smije, zar ne?

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
21:07 18.09.2022.

Danas D.R., sutra D.I., prekosutra T.K... i tako u krug. Analitičari opće prakse ili možda samo potpisnici?!

VL
DM
D'Mich
14:59 19.09.2022.

Armenima je bolje da se drže Rusa. Ne zato što volim Ruse nego naprosto zato što je Kavkaz rusko dvorište i imaju velik utjecaj tamo. O njima najviše ovisi što će biti sa ostatkom Nagorno Karabaha i to je ozbiljna stvar.

VL
BR
Brkovi
18:50 19.09.2022.

Tko zna valjda je tako zadnja informacija je da je Rusija dogovorilla sa Indijom povećanje gospodarske aktivnosti i transakcije u vlastitim valutama tako i sa kinom pakistanom i još par država ako ima nekih informacija o tome trebalo bi da se objavi

VL
PA
Pahor
16:06 19.09.2022.

Urnebesan je🤣🤣🤣

VL
Avatar Cohen
Cohen
09:50 19.09.2022.

Aj' sad jedan mali kroki sličnosti i razlika između ODKB-a i NATO-a, autore!

VL
Avatar nekakav
nekakav
19:51 18.09.2022.

Azeri napadaju nagorni karabah, koji je dio azerbajdžana, ne armenije. Rusi armeniji jamče obranu u slučaju napada preko granice. A rusija armeniji nikad nije priznala vlast nad nagornom karabahu. Kad to znate, znate i zašto rusija ne reagira. Ova plastika koja je došla, nema ništa za ponuditi armencima. Osim da malo rasrdi putina.

VL
GA
galico
23:04 18.09.2022.

Novinar ovo piše da bi sebe i svoju javnost uvjerio u nešto što samo pokazuje da se na zapadu stvarno boje razvoja azijskih država...Rusija je iznimno popularna u svim centralnoazijskim zemljama kao i u Indiji,Kini..posebno u Indiji ali i u svim tim stanovima...Američki imidž je nula...A zapadne zemlje općenito imaju očajan imidž među nekada koloniziranim zemljama...To što prime ponekog dužnosnika ne znači ništa...I Indija je dio Quada pa opet kupuju rusko oružje ,naftu,održavaju vojne vježbe s Rusima...Turska kao jedna od najznačajnijih NATO drżava pa niti uvodi sankcije niti prekida uvoz ruskog oružja...Čak i orihvaćaju rublje za plaćanje...Armenci su rusofili generalni, Lavrov je poluvremena a šefica RTa je čista Armenka...Smiješno je kako se u zapadnim medijima pokušava izvući priča iz trivijalnosti kako je Xi uzeo salveti za večerom

VL
DU
Deleted user
21:50 18.09.2022.

žao mi je ali potpuno pogrešna procjena! Demokrate se raspadaju u Americi i gube na izborima..., glasaci u Americi su razjareni i žestoki obzirom da trenuto gospodarsko stanje za koje svi krive Bidenovu administraciju. Cinjenica da je Pelosi išla na Tajvan i sada u Jermeniju vam govori da je Vicepredsjednik Amerike nesposobna osoba koju se ne usudjuju poslati u inozemne posjete..., obzirom na debakl koji je doživjela u Minhenu.. žao mi je Denise ali potpuno ste pogriješili..., i da Jermenci doniraju Demokratima a Turci polako napuštaju NATO i opiru se javno SADu.., i to je razlog zbog kojeg je Pelosi u Jermeniji...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.