Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA IDEJA!

Širi se neobična prijetnja s Korčule: Mnogi će dva puta razmisliti kad vide taj znak

Znak s Korčule
Foto: Facebook
1/2
14.07.2022.
u 20:02

Spomenuti znak se nalazi na otoku Korčuli.

Na društvenim mrežama proširila se fotografija neobičnog znaka na kojem je prekrižen muškarac koji urinira, a ispod kojeg se nalaze ilustracija škara i dva jajeta.

Ilustracija škara i jaja na dnu znaka služi kao zanimljivo upozorenje što bi se potencijalno moglo dogoditi onom odluči obaviti nužnu na mjestu na kojem je postavljen znak.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Na fotografiji koja se širi na društvenim mrežama se navodi kako je znak "najjači" . Znak je postavljen na otoku Korčuli, a kako nam kažu domaći tamo je već netko vrijeme.

Kako doznajemo, to nije jedini zanimljiv znak na Korčuli. Ove godine na plažu Prišćapac postavljen je znak koji poručuje svima koji uriniraju u more da će te snimke završiti na YouTubeu.

Foto: Čitatelj

Ukoliko vidite slične zanimljivosti ili bizarnosti diljem Lijepe naše, slobodno nam pošaljite na dojavi@vecernji.net.

Ključne riječi

Komentara 9

KU
kuramela
21:17 14.07.2022.

Je li hrvatski 2 jaja ili 2 jajeta ???

PV
prcko.vita
14:26 15.07.2022.

Ako mislite da je urin najveći zagađivač mora onda stvarno ništa ne znate. Što mislite gdje će ovaj ogromni ratni brod braće Amerikanaca istoračit balast vode? A mi, kao veliki prijatelji, nastavit ćemo jest otrovanu ribu i praviti se da je sve ok

Avatar loka
loka
22:09 14.07.2022.

Super opomene za primitivce👍😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije