Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'revolucija zabave'

Šire se snimke partyja u zagrebačkom hotelu, organizatori tvrde da ne krše propisane mjere

Zabava u zagrebačkom hotelu
Foto: Screenshot
1/4
01.12.2020.
u 19:13

Navode da su gosti smješteni u različitim sobama te da na taj način ne dolaze u kontakt tijekom zabave

Društvenim mrežama kruže snimke navodnog tajnog partyja koji je održan u zagrebačkom hotelu nakon proglašenja lockdowna. 

Snimke su objavili i neki domaći influenceri, a na Instagram profilu organizacije vidljivo je kako će se ove zabave nastaviti. Već je najavljeno održavanje za nadolazeći vikend, a uskoro će biti objavljene i cijene ulaznica. 

@emahelenayt

Hotel room parties in Zagreb, Croatia ##party ##zagreb ##croatia

♬ original sound - Ema Helena

Organizatori svoj pothvat nazivaju "revolucijom zabave u vrijeme epidemije", a Index piše da tvrde da su potpuno u skladu s mjerama, jer se unutar svake sobe nalazi šest ljudi koji su registrirani kao gosti hotela, a s DJ-em i ekipom iz ostalih soba spojeni su putem videopoziva preko aplikacije Zoom.

Foto: FIBA/Screenshot

Dakle, navode da su gosti smješteni u različitim sobama te da na taj način ne dolaze u kontakt tijekom zabave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coming soon... (@zbr.zagreb)

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
05:40 02.12.2020.

"gosti smješteni u različitim sobama te da na taj način ne dolaze u kontakt tijekom zabave",,,,,,,,,Aha! Pogotovo posle prvih pol litre vptke, viskija, stoka, konjaka,,,,, ili koje druge zestice, jer svi znamo da je smisao party-a ili tuluma bas to;; "izbjegavanje kontakta".

Avatar @proma-trač
@proma-trač
20:52 01.12.2020.

Evo za vikend su provalili u Briselu jednu Homo-Party, svi ko od majke rođeni, nadrogirani, prisutno i više političara među njima i mađarski zastupnik u EU parlamentu József Szájer koji je htio pobjeći kroz prozor pa se povrijedio. I moš mislit, svi bez maske.

Avatar Sandinista
Sandinista
05:45 02.12.2020.

Tko se od ovih zarazi, naplatiti mu sve troškove liječenja. U punom iznosu, po tržišnim cijenama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije