Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramatično izvješće tajne službe BiH:
Povratak na članak

'BiH postaje glavni centar za islamističke ekstremiste, mijenja se i kulturološka slika Sarajeva i okolice'

SIPA navodi kako je u posljednje vrijeme posebnoi zanimljivo tržište nekretnina, jer šeici kupuju zemljišta u okolici Sarajeva

Komentari 70

RT
Rollo.Tomasi
13:15 05.12.2016.

Nije li to neki dan spomenula naša predsjednica pa su se vrli Bosanci našli smrtno uvijeđeni?

VL
ML
Mlad75
13:13 05.12.2016.

Kad im je predsjednica Kolinda rekla isto to onda su se bosnje Ceric i onaj novinar uvrijedili.....eto sad im je i sluzbeno iz BiH

VL
VI
vidovnjak
13:26 05.12.2016.

Konacno da ivi napisete o pravom stanju u susjedstvu,,,To i je politika radikalne SDA Bakira Izedbegovica potpomognuta islamskim svjetom.Ako se sad nesprijeci i nezaustavi ovo naseljavanje Arapcina bit ce tu velikih problema u skoroj buducnosti.Mora se javno kritikovati politika islamizacijee i nemogu samo muslimani svojatati BIH kao svoju i da samo oni imaju pravo na svoju radikalnu propagandu,,,zaustavite te pokrete cilj i jeste da se nasele i izadju na more kod Neuma,,Arapima nije mjesto na balkanu i treba to zaustaviti.

VL
Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
13:43 05.12.2016.

Vecina muslimana to podupire, a oni koji su jos neodlucni, njih ce ili kupiti ili ce uciniti njihox zivot nepodnosljivim. Arabizacija BiH ima blagoslov muslimanskog politickog vrha i izgleda da je to njihovo trajno politicko opredjeljenje. Oni koji to negiraju, ili lazu ili su slijepi kod ociju. Novi rat u BiH je neizbjezan, samo sto ce ovaj put Hrvati i Srbi biti saveznici u borbi protiv islamistickog zla.

VL
AN
anticenzura
13:25 05.12.2016.

Europa se raspada radi Islamskih hordi izbjeglica, a ovi krcaju profesionalce u Bosnu i traze da udju u EU. Kako da su EU gradjani slijepci, pa en vide sto im se sprema, O Bosni,Kosovu i Albaniji, pisu svi desnicarski mediji po Europi, talijni vele da na dva pedlja od Italije imaju legli Islamskih terorista. To gradjani sve citaju i onda se netko cudi da padaju Vlade po Europi? Italijani su jucer potjerali Renzia kuci najvise radi te nakaradne politike krcanja izbjeglica u njihovu zemlju. To isto ceka i Merkelicu iduce godine. Ta falimentarna politika nije nasla plodno tlo ni na Bliskom Istoku, kamoli ce u Europi. Svasta. Te ljude sve treba vratiti odakle su i dosli, zaplijeniti ta naselja i pretvoriti ih u turisticki centar za pristojne turiste, a ne da im se kote islamski fundamentalisti po zemlji i sire po citavoj Europi. Sve te zemlje su srce Europe, i ta ideologija, posto se tu o ideologiji radi, a ne o religiji, nema blage veze sa civiliziranim svijetom Europskog kontinenta.

VL
AN
anticenzura
13:38 05.12.2016.

Svaka cast Putinu sto je istjerao sve te mracnjake iz svoje drzave. Njemu Dzamija stoji kao kraljica u Moskvi, svi pristojni gradjani koji vole svoju zemlju Rusiju i ne pacaju se s tim divljacima sto ih sramote okolo po svijetu. I nasa je Hrvatska za sada primjer integracije muslimanskoga svijeta, budu li se druzili sa ovima i budu li ih oni vrbovali na islamski fundamentalizam, brzo cemo i mi imati tih problema. Kolinda je ovaj put u pravu!

VL
PR
pritiskovic
13:16 05.12.2016.

Bane Derenčine u zadnjih 500 godina skoro da je sve isto....

VL
PP
pp
13:38 05.12.2016.

I zato Hrvatsku vojsku i SOA-u treba maknut iz političarske arene i podmetanja. Na našim granicama se razvija nešto jako jako opasno i vojska i sigurnosne službe ne smiju biti predmet politickog nadmetanja. Nike posao SOA-e da prati s kim se sastaje Bozo Petrov nego da ima agente spavače u islamistickoj zajednici u BiH da bi pravovremeno mogla spriječiti moguće terorističke napade na Hrvatsku. Vise novaca, vise ljudi, vise profesionalizma manje politike.

VL
DE
debelisef
13:58 05.12.2016.

Bas razmisljam ; mi te bosanske Muslimane u biti poznajemo puno slabije nego Srbi, jer od njih uvijek nahebemo ( isto tak Srbi uvijek nahebu od nas, a Muslimani od njih i tak u krug ). Oni su u onomm svojem zlocinackom pohodu koji se ne moze nicim opravdati ipak bili jako dalekovidni u pogledu islama i napravili su jako veliku stvar u tome kaj su se od Muslimana fizicki razgranicili ! Ovo cemu se mi danas kakti cudimo je prava priroda islama i bilo je samo pitanje vremena kad budu u Bosni tradicionalni obrasci dosli opet na svoje. Onih 45 let Titove drzave je za njih u stvari bilo neprirodno stanje ; pragmaticni kakvi jesu, usvojili su modernije obrasce ponasanja susjednih slavenskih naroda, opismenili su se, izgradili , bilo je tu i filma i sporta i rokenrola i alkohola i hurveraja...sve u svemu, bilo pa proslo. Fakt je da ih Srbi bolje poznaju i da ih ovi nisu mogli zavarati.

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
13:17 05.12.2016.

Treba ograditi visokim zidom tih 23% sto imaju.

VL
Avatar Ksaver38
Ksaver38
13:54 05.12.2016.

Tražili ste gledajte

VL
DU
Deleted user
13:26 05.12.2016.

bosna je zrela da ju nato sbombardira ,sto vise ceka to ce biti teze sada je cas kad se mrijeste ,mislim da se ni nezna ko sve zivi po tim brdima i koliko se njih doselio u bosnu kaoi 91 tu nema statistike ,kampovi za obuku su rasporedjeni po sumama i gorama bosne a to ce sve osjetit evropa uskoro samo neka zmiri pred tim problemom

VL
DU
Deleted user
13:34 05.12.2016.

Hrvatska se našla u vrlo nezgodnoj situaciji, okružena je vrlo neugodnim susjedima a unutar se guši nacionalizmom, podjelama na ustaše i partizane, Dalmatince i Zagrepčane, domaće i dotepence, da ne govorim o neslaganju sa Srbima, Bošnjacima, Slovencima tu su jošš i Istrijani "oni priko Učke". Rusi, Turci i bog te pitaj koji sve ne. Toliko mržnje na ovako malo prostora rijetko gdje ima u svijetu.

VL
Avatar Koncentriran
Koncentriran
13:23 05.12.2016.

To se zna više od 20 godina!!!Što je tu sada čudno???

VL
DK
dark.karaz
13:41 05.12.2016.

Kad bi realna zelja postojala od strane svih triju naroda u Bih za iskorjenjivanjem icega radikalnoga tada bi i svi ti kvazi novi muslimani bili primorani promjeniti svoje husnjacke i ratoborne retorike.Ovako,mozemo samo da gledamo i cekamo kada ce Bosna opet postati centar krvoprolica,ali da stvar bude najgora,BiH je nas susjed pa bi se lako to isto prolijevanje krvi moglo prosiriti i na prema muslimanskom ucenju i na križare,kako neki krugovi muslimana i dan danas zovu nas krsćane.Sto drugo reci nego da se ocigledno povijest opet ponavlja i to vidi vraga,opet na predziđu krscanstva,tj u nasem neposrednom susjedstvu.

VL
AN
anticenzura
13:32 05.12.2016.

Ovi radikalci su ucinili samo da se pristojni gradjani muslimani po Europi moraju sramiti njihovih zlodjela.

VL
DO
dora71
13:27 05.12.2016.

Što su htjeli, to su dobili. Žao mi je što će drugi (koji to nisu htjeli) ispaštati. Hvala Alija!

VL
GV
golub Vaso
14:46 05.12.2016.

dok se Rijad i Doha ne poravnaju sa zemljom neće biti mira.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
14:34 05.12.2016.

Očekuje se isprika Cerića i novinara Senada Hadžifejzovića Predsjednici Grabar Kitarović i svekolikoj Hrvatskoj javnosti.

VL
Avatar mali_Radojica- hibridni ratnik
mali_Radojica- hibridni ratnik
17:26 05.12.2016.

Biće zanimljivo u budućnosti. Da li će to dva zakleta protivnika (Srbi i Hrvati) morati zajedno na branik hrišćanstva? Videćemo koji je to muslimanski plan,ali ne možemo da ne primetimo da se već stvorila tzv. "Zelena transferzala" Turska - Kosovoo - Sandžak - Bosna plus jak uticaj pomenute Saudijske Arabije,pogotovo u BiH i na Kosovu. Srbija je ugrožena,to je jasno,ali da li će i Hrvatska odoleti portencijalnom islamskom ekspanzionizmu?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.