Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošao na crveno

Sinu Zlatka Marića policajac \"ukrao\" 2000 kuna

kune
arhiva VL
27.04.2012.
u 22:00

Policajac je lišen slobode te mu je i oduzeta iskaznica, oružje i odora, rekao je načelnik Bošnjak.

Mostarski policajac Jasmin Karović sinoć je uhićen, suspendiran i udaljen s posla zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zloporabe položaja i ovlasti. Kako neslužbeno doznajemo, policajac je oštetio sina Zlatka Marića, vlasnika velike hrvatske zaštitarske tvrtke Sokol Marić.

Prema onom što se neslužbeno moglo čuti, Zagrepčanin je navodno prošao kroz crveno svjetlo pa je, isplativši traženi iznos od 2000 kuna za koji nije dobio potvrdu, naknadno upitao sina Dinka Slezaka o visini takvih kazni u BiH. Čuvši da se one kreću oko 100 maraka, odmah se obratio Odjelu za profesionalne standarde pri Upravi policije Mostar.

- Policajac je lišen slobode te mu je i oduzeta iskaznica, oružje i odora - rekao je načelnik Bošnjak.

Komentara 5

OB
-obrisani-
22:24 27.04.2012.

Policajcu je oduzeta iskaznica oruzje i odora a krsitelju zakona nista? Pa u prvu ruku trebalo bi ga kazniti jer je platio na crno pa se sad izvlaci od straha da mu ne dode druga kazna postom. I u drugugu ruku treba mu uzet dozvolu na dvije godine.

OB
-obrisani-
22:25 27.04.2012.

Nije mu ukrao ako je platio sam na crno zasto lazete javno?

OB
-obrisani-
13:50 28.04.2012.

SA HUMANITARNOG RAČUNA OPLJAČKANO NEKOLIKO HILJADA EVRA Hrvatski haker ojadio bolesnu decu iz Srbije Istraga - Švajcarska i hrvatska policija tragaju za osobom koja je preusmerila donacije koje su iz inostranstva uplaćivane na račun za pomoć deci oboleloj od Batenovee bolesti . Neka ti je načast kad kradš novac za bolesnu decu To ni je Hrvat to je najgora vrsta ljudskog roda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije