Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimala profesorice

Sinu u školsku torbu stavila diktafon pa se zaprepastila onim što je čula

Camden Davis
Foto: Milissa Davis
1/2
01.04.2021.
u 12:24

Dječak Camden Davis ima dijagnosticiran autizam pa ga je majka upisala u posebnu školu kako bi mu olakšala život, no stvari su postale lošije

Camdenu Davisu iz Baton Roguea u američkoj saveznoj državi Louisiani dijagnosticiran je autizam te ga je njegova majka odlučila upisati u školu po imenu Hope Academy koja se oglašava kao škola za osobe s posebnim potrebama.

Nakon nekog vremena njegova je majka Milissa shvatila je da dječak iz škole dolazi vidno uznemiren te je odmah znala da nešto nije u redu. U njegovu školsku torbu zbog toga je 2018. godine, kada je dječak imao 12 godina, stavila uređaj za snimanje kako bi otkrila što se događa na nastavi, a ono što je na njemu čula, zaprepastilo ju je.

Camden je bio zlostavljan u školi, no to nisu činila druga djeca, kao što je majka sumnjala, već profesori.

– Htjela sam vrištati i plakati jer je bilo baš loše. Pomisao kako sam sina svaki dan slala ondje, a da nisam znala što se događa, dotukla me – rekla je očajna majka nakon što je otkrila kako se dvije profesorice ponašaju prema njezinu sinu, zbog čega su i dobile otkaz u školi koju je 12-godišnjak pohađao.

Sve je počelo kada je majka primijetila da se dječakovo ponašanje promijenilo, no ne na bolje, već je postao agresivan, depresivan i nasilan. Požalila se školskom odboru, no oni nisu ništa učinili pa je majka odlučila uzeti stvar u svoje ruke. U torbu mu je ubacila diktafon i snimala što se događa u školi.

Otkrila je kako joj sina zlostavljaju dvije profesorice.

– Da vidimo što bi učinili s njim u j... javnoj školi. Ne bi izdržao ni minute – čuje se na snimci dok mu na drugoj profesorica prigovara zato što ne piše te mu govori kako zbog toga ne može sjediti s drugim učenicima.

Ravnateljica škole Lisa Stone odmah je dala otkaz dvjema profesoricama te se ispričala za incident.

Komentara 9

PR
prokurator
13:50 01.04.2021.

zanimljiv članak, ali već je bio prije nekih godinu dana. mediji i portali su fakat u problemima.

DU
Deleted user
19:46 01.04.2021.

Ovo je glupost zaražena korona virusom.

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
07:56 02.04.2021.

Clanak samo 3 godine kasni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije