Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sinula joj ideja

Sinovima izbrijala brojeve na glavi da ih mogu raspoznati u školi

obrijane glave (1)
AFP/PIXSELL
07.09.2012.
u 09:44

Četvorica braće u dobi od šest godina krenula su u školu, a majka je shvatila da će biti problema s njihovim raspoznavanjem jer ni otac ne zna koji je koji

Što učiniti kad su vam četvorci toliko slični da ni vlastiti otac ne može razlikovati svoje šestogodišnje sinove? Domišljata majka dječacima je stoga izbrijala brojeve na glavi − jedan, dva, tri i četiri. Jiang Yunlong, Jiang Yunxiao, Jiang Yunhan i Jiang Yunlin sad imaju posebne frizure, piše Daily Mail

Prepoznavanje će sada biti lakše i njihovu ocu, a nevjerojatna pomoć učitelju prvog razreda u koji su dječaci ove godine krenuli.

− Ni njihov otac ne može ih ponekad razlikovati i znali smo da će u školi biti problema, kazala je majka četvorice dječaka koja želi da njezini sinovi dobiju potrebno obrazovanje unatoč tome što obitelj nije bogata.

 

Komentara 11

VI
visio
10:14 07.09.2012.

Ovo je predobro... lol!

SI
sickboy
10:52 07.09.2012.

Ovaj s jedinicom je najbolje prošao :)

AU
autoritet
09:59 07.09.2012.

he he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije