Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao blaže simptome

Sinjanin prebolio koronavirus: Izliječen sam i sada ću moći pomagati potrebitima

Dežurna ambulanta na Trešnjevci za  osobe koje sumnjaju da su zaražene koronavirusom
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
02.04.2020.
u 18:12

On je član sinjskog Stožera civilne zaštite, a kada je posumnjao na koronavirus, svi članovi Stožera otišli su u samoizolaciju

U Sinju su četiri osobe bile zaražene koronavirusom, a prvozaraženi je izliječen.

– Ja sam od jučer kući, potpuno izliječen. Iz KBC-a Split su me poslije dva uzastopna negativna testa otpustili kao zdravu osobu, o čemu posjedujem i medicinsku dokumentaciju, pa u kretanju nemam ograničenja, osim onih koja je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite. Sada sam kao preboljeli zaštićen od zaraze, nikome nisam opasnost za prijenos virusa pa ću moći pomagati potrebitima – kazao je za Slobodnu Dalmaciju izliječeni Sinjanin.

On je član sinjskog Stožera civilne zaštite, a kada je posumnjao na koronavirus, svi članovi Stožera otišli su u samoizolaciju.

Zaraženi član Stožera je hospitaliziran, a cijelo vrijeme imao je lakše simptome. Kod ostalih članova Stožera i svih osoba za koje je utvrđeno da je zaraženi s njima imao izravan kontakt, uključujući i članove njegove obitelji, do sada se nisu pojavili baš nikakvi simptomi zaraze virusom.

VIDEO Vodeći hrvatski znanstvenici predviđaju kad bi mogla završiti pandemija

Ključne riječi

Komentara 1

OT
otrovnijezik
18:40 02.04.2020.

Kako nisi opasnost kada tvrde da opet možeš dobiti virus a ako ga dobiješ onda ga i prenosiš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije