Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sinjanima 1000 radnih mjesta

22.06.2009.
u 17:40

Gradonačelnik Sinja Ivica Glavan zgodnim je štosom ušao u svoj mandat. Sa zamjenicima Elenom Perković Paloš i Zoranom Vujanovićem u dvorani gradskoga kina Glavan je odgovarao na pitanja građana.

U uvodu je Vujanović rekao kako će za mjesec dana njih sve troje s pročelnicima upravnih odjela opet doći pred građane i odgovarati na pitanja građana.

Od tridesetak pitanja, koliko su građani postavili gradonačelniku Glavanu i njegovim suradnicima u sat i pol, izdvojili smo odgovore:

– Glavni cilj ove vlasti do 2013. godine jest zapošljavanje 1000 radnika u GZ-u Kukuzovac. Stop ulasku automobila u gradske ulice jer će inače pročelnik mjerodavnoga odjela biti smijenjen. Ako se ne otkrije gdje je nestao kamen Đardina gradnjom kompleksa oko spomenika fra Pavlu Vučkoviću, tražit ćemo odgovornost.

Bazen će biti i dalje otvoren, iako je za Grad to kompleksan problem. Trener Junaka neće ubuduće imati veću plaću od gradonačelnika – samo su neki od gradonačelnikovih odgovora građanima.

Elena Perković Paloš rekla je kako će se planirani prihod u gradskom proračunu smanjiti za 15 milijuna kuna zato što nisu još prodana gradilišta na Kukuzovcu, ali čini se sve kako bi se projekt ove zone posve realizirao.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije