Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siniša Varga
Povratak na članak

Do jeseni ćemo legalizirati indijsku konoplju u medicinske svrhe

Dopunsko osiguranje prebacit će se u djelokrug tvrtke kćeri HZZO-a koja se tek treba osnovati, a kako bi bila konkurentnija na tržištu

Komentari 14

Avatar ikebana5
ikebana5
11:23 08.04.2015.

Kad bi se informirali i znali koliko ljudi ceka to ulje iz marihuane drugacije bi pricali. Svaka cast ministre, samo ubrzajte to malo.Zalosti me da nemate pojma o cemu pisete, al glavno da pljujete. Sutra vi sami mozete ovisti o tome ljeku ili netko vam bliznji... ne daj Boze zle bolesti nikome.

VL
ZG
zgbuco
09:43 08.04.2015.

Pa dobro. Bar se i ekipa na Markovom trgu ne bu više morala skrivati. Kaj rade i kak se ponašaju, odavno se vidi da su napušeni.

VL
Avatar petrolio
petrolio
10:21 08.04.2015.

legalizirali su homoseksualne brakove, sad će i indijsku konoplju...super im ide taj "plan 21"

VL
MA
MarkoKosmicki1962
09:53 08.04.2015.

poruka ministru vargi jasm jedan od onih koji ceka ugradnju endoprotezu koljena,totalnu tkz. sarnir proteza na jednoj bolnic kbc zagreb,a znate li koliko cekam ministre,ljudi,,narode cekam sedamsto i dvadeset dana imam pedeset i tri godine osam godina sam na sljakama na sljakama dosad sam imao cetiri operacije htjeli su mi ugraditi neadekvatnu protezu koje je ministarstvo nabavilo a proteza je iz pakistana...........kirurzi odbijaju ugradjivati jer ne zele sto je i normalno odgovarati za poslijedice koje mogu dovesti cak i do amputacije noge......takve pakistanske proteze se ugradjuju u nuzdi pacijentima duboke starosti............svijestan sam da vucem vraga za rep ali moram slobodna dalmacija je o takvim sucajevima pisala vec odavno ali nitko za to nemari ministre molim vas u ime svih nas koji cekamo spas povucite te neadekvatne proteze jer mnogo su bola i muka uzrokovale poslusajte struku kirurge oni to znaju najbolje

VL
Avatar samo.zvonko
samo.zvonko
09:06 08.04.2015.

Ilegalizira legalne i legalizira ilegalne droge.

VL
NU
nunek1
10:54 08.04.2015.

Crni tartuf ima iste tvari kao i marihuana te mlijeko dojilja.,nedavni clanak takoder vecernjeg lista.Anandamid je prvenstveno signalizacijska molekula ili icosanoid tj.endokanabinoid koje mozak producira od rodenja.,drugi endokanabinoid je arahidonoylglycerol,znamo da je arahidonska kiselina kljucna za produkciju neurotransmitera..hvala dragom bogu da je to strucno pitanje jer sudeci po komentarima,neki su i sa dva plus dva na ledu.

VL
Avatar think pink
think pink
09:19 08.04.2015.

zar je ovaj skijaš još uvijek ministar??? strašno!!!

VL
DJ
djurex
09:53 08.04.2015.

Jedna od najpoznatijih i nakorisnijih svjetskih biljaka s velikim brojem blagodati i vrlina čitavo stoljeće prolazi kroz kalvariju i stigmatizaciju od strane establishmenta, korporacija i legislative diljem planeta. Gotovo je nevjerojatno kako su se praktički svi izvori moći i interesne skupine okomili na ovu jedinstvenu biljku, naročito s obzirom da je ona vrlo kvalitetan poljoprivredni i medicinski izvor korišten tisućama godina u prošlosti..Sve osim 100% legalizacije je prevara i pljacka naroda..odkud Vama njima ili bilo kome pravo da meni brani da ja sebi posadim 3 stabljike doma..to ispada zlocin al kad kupim od plive u ljekarnoj to je ok...

VL
Avatar fotograf
fotograf
09:31 08.04.2015.

Dragi ministre,spusli smo!

VL
Avatar Bjeda
Bjeda
10:50 08.04.2015.

Ima problem...nisu u stanju uzogjiti ni korov nego će ga uvesti iz Nizozemske...koji vam je ?

VL
ST
stefj
10:39 08.04.2015.

E to, narodu treba nešto za opuštanje uz ovakve na vlasti... Uz gemište sad će se i zapaliti jednu.

VL
Avatar 77MADMAX
77MADMAX
13:38 08.04.2015.

Možda sam previše subjektivan, ali ovaj Varga je daleko najveći nesposobnjaković od svih hrvatskih ministara još od stoljeća 7. Tlak mi skoči na 200 čim vidim članak o njemu! Sreća pa neće dugo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.