Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju
Povratak na članak

Siniša Grgić: Sutlić je uspio ujediniti sve protiv sebe

Zakon o HRT-u jasno propisuje odgovornost i zna se tko je za što odgovoran.

Komentari 20

MI
miso
00:27 26.11.2009.

Važno je da ode Kraljica TV.

VL
SO
Somelier
09:48 26.11.2009.

HTV - pa to je ionako obični cirkus ili kako je oni sami nazivaju, javna kuća. Vjerojatno je to \"javna kuća\" zato što na njoj dominiraju; Latin, Stanković, Sprajc a vi dodajte još neke. Hrvatska je mala zemlja pa bi bio red da je prvi program HTV Nacionalan dok drugi može biti \"javan\" plus sport i zabava. A ovako ispada da mi pretplatnici moramo trpiti na prvome programu HTV -a Latina i Stankovića kako nam pljuju u lice.Iz toga razloga što svi polako pljujete po nama gledateljima, želim da se na HTV - u svi potučete pa ako treba i izginete.Gamad prokleta.

VL
Avatar Jorge
Jorge
07:52 26.11.2009.

HTV su očito mnogima čini u ovom trenutku kao lak plijen. U poplavi optužbi kaže se i da je bilo previše Bandića. Pa koju to struju onda fura Hlo? Bit će prije da je vuk otišao pa sad jarići pokušavaju ušićariti štogo. Nije li taj Grgić poznat iz onih afera? O čemu on trba suditi sada? Možda da na HTV bude malo više Primorca?

VL
Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
09:03 26.11.2009.

zašto ovaj jedino Sutlića zove gospodinom, a ostali su \"Hloverka\", \"Burić\" i ostali? i koga više zanimaju te njihove dvorske spletke, igre i podmetanja?

VL
GA
gabrijelakunstler
00:00 26.11.2009.

koliko to ponedeljaka ima u jednoj sedmici? prvo ste pisali da ce odluka biti doneta u ovaj ponedeljak a sada opet u ponedeljak? Koji ponedeljak koje godine? Koliko to treba da prodje da se ova \'gospoda\' skinu a koliko je gospodi trebalo da one ispod njih skinu?

VL
OB
-obrisani-
10:05 26.11.2009.

Zloverka je najvece ZLO koji je se moglo dogodidi HRT-u.

VL
OB
-obrisani-
11:34 26.11.2009.

mikleušević, štefanić, maja sever

VL
SC
Shiny Coward
13:52 26.11.2009.

Siniša Grgić? Ako je on hrvatska moralna vertikala onda treba tražiti azil u Bugarskoj. Što rade odgovorni u Saboru. Drže hohštaplera Grgića na HRT-u. Bajić i ekipa?

VL
SC
Shiny Coward
14:06 26.11.2009.

Halo, šta je Grgić platio da se brišu linkovi? U čemu je problem. Stavio sam linkove da se vidi tko je zvijezda današnjeg Večernjak. Nije Grgić bambi sa slike već vepar. To ljudi trebaju znati. Pusti bar jedan link

VL
PR
primjer
14:49 26.11.2009.

Shiny Coward Brišu ti linkove o Grgiću? Ništa čudno obrisali su ih i kod sebe. Ispada da večernji ništa nije pisao o Grgićevim aferama a to nije točno. Pisali su oni o Grgiću a sad mu daju gotovo cijelu stranicu bez osvrta i komentara.. Još i premijerki docira. Zna se da je ona nedavno rekla da se programsko vijeće može baviti samo programom a ne svim i svačim. Siniša grgić hoće privatizirati HRT. Valjda po modelu otoka znanja. Znaju to u večernjaku. To je najtragičnije.

VL
MO
momak23
10:38 26.11.2009.

evo yugo novinara sa svojom yugo medijskom revolucijom..Zar komunizam nije iza nas?

VL
OB
-obrisani-
23:07 25.11.2009.

Neka đavo nosi te lopove, da ih nikad vise moje zelene oci ne vide.

VL
Avatar miletiml
miletiml
02:52 26.11.2009.

treba njih sve redom jeb at ja cu pocet sa hloverkom a vi navalite na ostale sve su to kurve i to one profinjene koje se ne je bu za sitnis mater pas

VL
MO
momak23
08:30 26.11.2009.

zašto novine i određeni novinari žele srušiti hrt?u sve je uvijek umiješana politika,ovaj puta oporbena strana..

VL
ST
starceda
09:45 26.11.2009.

Na HRT je provedena neviđena čistka hrvatskih kadrova 2000-te godine do danas i uspostavljen hrvatski YUTE. Ovo malo hrvatskih urednika u informativnom programu kao što je Burić,Hloverka i sl. žele SKOJEVCI i JUGONOSTALGIČARI ukloniti jer su im smetnja i ovladatiti svojim kadrovima, odvesti nas u bratski zagrljaj \"bratskoj republici Srbiji\",odigrati ulogu za izbor svog predsjednika države (Josipović,Vidošević,Bandić) i razbiti hrvatske državotvorne pokrete i stranke te uspostaviti JUGOSFERU na zapadnom Balkanu u kojoj bi Hrvatska ponovo bila u raljama neokomunističke partije i masonske protuhrvatske lože. HRT treba reviziju ali samo ako se iz nje uklone Jugofili, Sutlić, Latin,Stanković i njima slični koji 10 godina provode medijsko-psihološki rat protiv hrvatskog naroda namećući nam ostatke poraženog Jugokomunizma i negacije Hrvatske kao napredne i slobodne države.

VL
Avatar Jorge
Jorge
09:45 26.11.2009.

Ajd još jedna, za Hlo znam da ima nekakvu novinarsku karijeru, ali otkuda se stvorio ovaj da raspravlja o programu HRT-a. Čak i sam tura pod nos da je posljednjih godina bio privatnik, vjerojatno je to i sada, samo što se ne zna u čije ime raspreda o stanju na televiziji. HTV je očito preglomazni i blesni mastodont koji vapi za redukcijama svake vrste. Tipovi poput ovoga samo nam dokazuju da nije riječ o par glavnih faca na HRT-u već je riječ o sustavu u kojem neformalne skupine smjenjuju lutke a scenarij ostaje isti.

VL
TA
tarle1
10:23 26.11.2009.

Tako je drugovi! Raspisati natječaj, pardon konkurs, i zasnovati radni odnos sa više sposobnih mladaca a la Latin, Stanković i sl. Osim toga, takav kvalitetan kadar u Hrvatskoj je i deficitaran, i na cijeni je; dobro bi bilo da see navedeni konkurs objavi istovremeno u nama prijateljskoj susjednoj zemlji Srbiji.

VL
PR
primjer
12:57 26.11.2009.

Ma dajte molim vas. Ovo je degutantno. Ovoliki intervju sa sinišom Grgićem -tipom koji je umočen u 100 afera bez imalo osvrta. Po čemu je on uspješan poslovnjak? Imao je ZAPI pa ga htio prodati FINA za 30 mil. Propalo kad se pročulo. Ušao u Otok znanja bez prebijene kune pa onda Hotele zakožio za kamatu od 15%. Planirano Hoteli nisu mogli vraćati kredit, pa onda kamatar preuzeo njegov ZAPI. Sada čeka stečaj Hotela da se zatvori konstrukcija i prijevara. Eto po čemu je uspješan poslovnjak. Ili možda kako je preuzeo Europski dom. Puč, malverzacija i sve ostalo u čemu je jedino dobar. Pitajte Zrinku Vrabec-Mojzeš. Doveo je na HRT Mislava Stipća, Novinića i drugu kamarilu. Sad bi Stipić trebao doći na mjesto Sutlića. Barem po Grgićevu planu. Sramotno je na što je spalo novinarstvo. Tipovi poput Grgića dobiju ovakav prostor za samopromociju. Kakav v.d. predsjednika programskog vijeća? To je još jedna Grgićeva manipulacija. Nema v.d.-a u zakonu. Pogledajte kako se je bilo kad je ljetos otišao predsjednik Ljevak. Odmah se birao novi predsjednik. Ovaj puta ne jer ovako odgovara Grgiću i kamarili. Eklatantno kršenje zakona i procedure. Uostalom ništa drugo Grgić i ne zna. Sapunati, podmetati, montirati, varati... Sramota jedna. Da bar piše plaćeni oglas onda bi nekako i progutao. Koga je Grgić stisnuo za jaja za ovakav članak?

VL
BR
branitelj
15:36 26.11.2009.

a ja moram plačat taj j...i hrt jer ak ne plačam ja nisam domoljub

VL
OB
-obrisani-
17:51 26.11.2009.

Izgleda ono Sučeljavanje predsjedničkih kandidata na Otvorenom, je pogodilo ravno u sridu, jer se tu moglo dosta toga viditi, čuti i zaključiti! Zato se želi Sutlića i Hloverku skinuti, pa se javila prava \"elita\": Siniša Grgić, don Ivan Grubišić, Deniss Latin- Chirilica, Aleksandar Stanković i Ćićo Senjanović, sve sami anti-Hrvati! Bez brige, sve će to Predsjednik Dr. Miroslav Tudjman srediti diplomatski, demokratski i transparentno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.