Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog izmjena zakona
Povratak na članak

Sindikati Vladi: Nezaposlene gurate u sivu ekonomiju

Radnik koji je ostao bez posla, ali je uz posao taj mjesec „zaradio“ neki primitak viši od 1565 kuna neće se moći ni evidentirati kao nezaposlena osoba – upozoravaju iz sindikata

Komentari 5

OS
osica
16:01 22.02.2012.

\"Motivirati sve nezaposlene kako bi što prije pronašli posao\" Ma nema zime - svi otvorite privatne firme - a \" svoje usluge i proizvode prodavati ćete Sv.Petru \"- jer obični smrtici odavno imaju veću ponudu od potražnje.

VL
VG
Veseli Gost
21:34 22.02.2012.

pa takovom politikom ce natjerati nezaposlene da se prikljuce proizvodacima mlijeka.

VL
LU
lutomirski
21:51 22.02.2012.

ta vlada ce biti najsretnija da te horde nezaposlenih odu u inozemstvo, tako bi se puno problema rijesili, a lako ce sa penzionerima, oni ionako nemaju sta da kazu, njima ce skratiti josjedanputa penzije sa 30% tako da nemogu docii do trga da prosvjeduju, stari gdje ste bili, sta ste radili, vikali ste zivio tito, eto vam sada....pusite pa opet vicite, mozda ce vam opet pocet davati znacke.....ili cak one krpe oko vrata...takozvane lente...da vam bude toplije....

VL
OB
-obrisani-
08:09 23.02.2012.

Vlado RH Svakom nezaposlenom udijeliti 50 000 EURA za otvorenje obrta,tvrtke ili zaposlenje , i do mirovine izbrisati iz Evidencije nezaposlenih. Ne može se Nezaposlenog motivirati da nađe posao ako nema s čime Startati Vlado RH : Pokušajte vi raditi bez Novca !

VL
CE
Ceca
08:18 23.02.2012.

Članovima vlade i njihovim obiteljima dati otkaz, potom glavama obitelji dati 1600 Kuna mjesečno iz državnog proračuna, a nakon toga sve članove obitelji izbrisati s burze, i onemogućiti im zapošljavanje tako da mogu uživati u državnoj pomoći. Naravno trebalo bii smanjiti vrijeme dodjele pomoći na 3 mjeseca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.