Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Cilj - Hrvatska bogatih ljudi'
Povratak na članak

Sindikati traže veće plaće jer gospodarski oporavak treba služiti svim građanima

Ako netko misli da novca nema, Vilim Ribić podsjeća da se planira nabavka eskadrile.

Komentari 1

SD
sdpesticid
16:49 02.03.2017.

gosp. ribić misli braniti državu praćkom i kamenčićima možda ? nije mu palo na pamet potražiti sredstva koja su izgubljena kroz vrsnu ekonomsku vođenu politiku od strane uvaženih stranaka koje su prodefilirale ali još uvijek mudro vode ek. politiku kao u sada već polupraznoj i osiromašenoj slavoniji, zagađenom sisku ( tek se kgk sada ozbiljno uhvatila u koštac s tim problemom a i neke naznake s markova trga se ukazuju ) i još koje čega negativnog. kao glavni teret čelnicima sindikata ide to što su zapustili zastupanje realnog sektora ali i slabo zastupanje djelatnika u državnom sektoru ( prosvjetari jedva ostvarili svoja prava ). dajte studente prava koji su pred ili su stekli diplomu na čelo sindikata pa da vidimo gdje leži problem, u politici ili predstavnicima sindikata !?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.