Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEĆANJE PLAĆA
Povratak na članak

Sindikati nezadovoljni ponudom premijera – štrajkat će i fakulteti

Iz Sindikata Hrvatskih učitelja poručuju da neće dopustiti da se učitelje podcjenjuje i ismijava, a ovakva Plenkovićeva ponuda znači upravo to

Komentari 3

DU
Deleted user
20:38 16.10.2019.

Žao mi je što Mihaljinec i družba nisu, nakon zatraženog povećanja koeficijenta, objasnili i nama, puku, zašto bi njihov koeficijent trebao biti vredniji od onoga jednog policajca, od jednog liječnika ili sestre, od jednog vojnika ili jednog vatrogasca ili carinika. Većina njih povremeno nosi glavu u torbi. Učitelji baš i ne. Većina radi noćne smjene i prekovremeno, oni ne.

VL
TH
than
02:16 17.10.2019.

Cirkus kolorado. To je naša vlada. Neki dan kao nema novaca za prosvjetu, a sada će biti za sve državne i javne službenike. Časti Plenky sve, ali časti našim parama, a ne svojim. Ako ne bude para, neće Plenky platiti, nego ćemo mi kroz nove i veće poreze. Stvarno se nekada čudim u kojoj državi živim. Zapravo još se više čudim ljudima koji žive oko mene i ne shvaćaju neke osnovne stvari.

VL
RP
rpzagreb
21:18 16.10.2019.

Čudesno kako sada odjednom ima novaca i to za sve. Ovakvim odlukama tkz vlade se i djeca smiju. Ali......ipak se približavaju izbori. Zato trebaju iići do kraja jer sve ovo više nije ni cirkus, niti sramota...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.