Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHTJEVI
Povratak na članak

Sindikati javnih službi otkrili: U pregovorima ćemo tražiti povećanje plaće za 15 posto

Sindikati, poručuje Mihalinec, očekuju pregovore s nestrpljenjem, ali i s "velikom gorčinom i osjećajem prevare" jer Vlada nije poštivala sporazum iz 2009.

Komentari 6

OS
osica
16:21 02.10.2017.

Spori smo u reformama ili bolje rečeno nema ih pa godinama u državnim i javnim službama je "staus guo" . Stari idu i mirivinu, ali zato zapošljavaju druge prema svom nahođenju čitaj "vezi" i ništa se ne događa. Sramota data da imamo službu i referenta koji radi dva tri sata mjesečno, "ostalo je tu, ako treba, ali na žalost malo treba, a drugdje gdje zbilja treba "jedna se osoba ubi ja od posla, stranaka....., alo nešto prigovori , slijedi najprije loša ocjena šefa ao nda pomalo , pomalo i nogomet ....i zato svi šute i šefovi i radnici i neradnici , i država, i sindikat....... "svi dok ima para, ako ne zarađenih onda kreda" Godinama svi najavljuju provjetravanje i ništa od toga, biti će da se oni gore boje propuha. Izuzimam svo mediinsko osoblje, jer rade puno i imaju premale plaće.

VL
Avatar NoProfit
NoProfit
17:44 02.10.2017.

sindikate treba ukinuti. također provesti treba racionalizaciju zaposlenih. nakon toga trećinu otpustiti, uz nekakve otpremnine (eu fondovi).

VL
Avatar Vjerodostojna
Vjerodostojna
18:43 02.10.2017.

U kojoj to zemlji ovi ljudi žive?

VL
Avatar Right_sector
Right_sector
16:08 02.10.2017.

Vidi ovih parazita...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.