Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umjesto proslave

Sindikati: 1. svibnja poručit ćemo Vladi da mijenja smjer

sindikati,krešimir sever (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
26.04.2013.
u 18:24

Jedina konkurentnost koja se povećava jest ona među osiromašenim građanima koji po kantama za smeće traže boce, optužuje Sever

Između 15.000 i 20.000 članova sindikata okupit će se 1. svibnja na zagrebačkom Trgu Francuske Republike i Ilicom doći do Trga bana Jelačića na velikom prosvjedu koji organiziraju SSSH, NHS, HUS, Matica i URSH. Zovu sve slojeve građana da se pridruže najvećem sindikalno-građanskom prosvjedu dosad s porukom Vladi: "Mijenjajte smjer".

– Obećali su da će se živjeti bolje, da će podići konkurentnost, što će otvarati radna mjesta i podići platežnu moć građana, a jedina konkurentnost koja se povećava jest ona među osiromašenim građanima koji u kantama za smeće traže boce – rekao je Krešimir Sever.

Vilim Ribić ističe da je politika loša u sadržaju i u načinu koji je "zastrašujući i netolerantan".

– Sindikati će postaviti zahtjeve, ovisno o reakciji Vlade, pokrenuti i druge aktivnosti – kazao je.

Ozren Matijašević obrušio se na stihijsku štednju koja je ugušila standard građana, suludu poreznu politiku i bezuvjetno popuštanje vlasti bankarskoj nemilosti koja profit iznosi iz zemlje. 

>> Svi protiv Vlade: Sindikati, Crkva, branitelji udružuju se u prosvjedu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije