Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problem nedostatka namirnica

Sindikat novinara Hrvatske HRT-a donirao Socijalnu samoposlugu u Vukovaru

Sindikat novinara
Branimir Bradarić
12.12.2020.
u 14:06

Predsjednica SNH Maja Sever dodaje kako su im iz Socijalne samoposluge rekli kako trenutno imaju samo ulja i šećera tako da su gledali da osiguraju namirnice i higijenske potrepštine koje trenutno nemaju na svojim policama kako bi pomogli socijalno ugroženim građanima

Socijalna samoposluga u Vukovaru već neko vrijeme suočava se s problemom nedostatka namirnica i higijenskih potrepština za svoje brojne korisnike. Taj problem došao je i do članova Sindikata novinara Hrvatske Podružnice HRT-a gdje su se organizirali kako bi prikupili sredstva i potrepština i tako pomogli onima koji nemaju u ovo predblagdansko vrijeme. Dio namirnica u Socijalnu samoposlugu dovezla je predsjednica SNH Maja Sever, a dio će doći u ponedjeljak.

- Organizirali smo se na inicijativu jedne članice, a drago mi je što su se u prikupljanje pomoći uključili ne samo članovi sindikata nego i ostali zaposlenici. Drago nam je da možemo pomoći, koliko je to u našoj moći, onima koji trenutno nemaju - rekla je Sever.

Dodaje kako su im iz Socijalne samoposluge rekli kako trenutno imaju samo ulja i šećera tako da su gledali da osiguraju namirnice i higijenske potrepštine koje trenutno nemaju na svojim policama kako bi pomogli socijalno ugroženim građanima. Pozvala je i druge da pomognu koliko mogu kako bi svi, barem dijelom, osjetili blagdansko ozračje.  

Komentara 3

TA
Talleyard
16:42 12.12.2020.

Takvoj bagri kao što je severova nema mjesta u Vukovaru, kao ni sindikatu jugo-srpskog HRT-a

K1
Kalimero_12
21:10 12.12.2020.

Glumatanje drugarica jugovički. Da se sa HRT-a otpuste svi loši, nesposobni, zlonamjerni bilo bi novca da se napune sve Socijalne samoposluge.

BF
bf22
21:47 12.12.2020.

sindikat u HRT-u....zar postoji i neki sindikat koji se ne bavi samo državnim tvrtkama? nisam čuo da privatni sektor ima sindikate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije