Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Da nije tužno bilo bi smiješno'
Povratak na članak

Sindikat Hitne medicine ogorčen najavom naplate cestarine i za vozila Hitne pomoći

Danijel Šota, predsjednik Hrvatskog sindikata Hitne medicine najavu kako će i vozila hitne pomoći plaćati cestarinu, prokomentirao "da nije jadno bilo bi tužno, a da nije tužno bilo bi smiješno".

Komentari 1

IB
Ivan Basar
22:50 28.10.2014.

Tko smo, što smo, gdje smo i kako smo, a još manje kuda ćemo. Ali po redu. U deset sati u jutro još nije nitko u Saboru, u jedanaest sati i jedanaest minuta opominju jedan drugog da im se jošoš vidi kava na usnama i onda tema vikend, kako je bilo jučer. I sada je već dvanaest sati, vrijeme za ručak. U četrnaest sati i pedesetidvije minute vračaju se polako u Sabor. Ključne odluke, pardon promjene; njih dvoje se za vrijeme ručka, otvorenog čela i svrsishodno dogovorili da jedan problem treba uvažiti i odmah spriječiti, jer ako bi se dogodilo da jedan vozač prve pomoči, u žurbi zaboravi novčanik kod kuće, onda im može pacijent ili unesrečeni umrijeti jer su spori. Oni bi morali čekati da žena vozača donese taj novčanik za naplatu cestarine. Ova odluka, još od ručka, pokazuje svima kako se reagira kada te oporba proba preveslati. To je bila njihova odluka o hitnoj pomoći i o cestarini. Ti daj otiđi dolje u kafić po ljude, nema nas dosta za donošenje ovog zakona, veli šef svome pomočniku. U petnaest sati i 69 minuta je donešen jedan zakon koji će konačno naš narod ućiniti sretnim.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.