Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija novinara

Sindikat Glasa Istre najavio da u nedjelju počinje štrajk

Glas Istre
Duško Marušić/Pixsell
04.11.2010.
u 11:28

Čitateljima je upućen apel da ne kupuju Glas Istre dok traje štrajk i tako se solidariziraju s radnicima

Sindikat novinara Hrvatske - podružnica Glas Istre uputio je upravi najavu štrajka koji će započeti u nedjelju, 7. studenoga. Štrajk će trajati do ispunjenja zahtjeva, odnosno do odluke štrajkaškog odbora, stoji u priopćenju Sindikata koje je odaslano na adrese medija, a objavljeno i u Glasu Istre.

Čitateljima je upućen apel da ne kupuju Glas Istre dok traje štrajk i tako se solidariziraju s radnicima. Izdanja Glasa Istre radit će se pod radnom obvezom za zaposlenike.

"Uprava želi uvesti šestodnevni radni tjedan, smanjiti osnovicu plaće te novim koeficijentima još umanjiti plaće radnika koje su već gotovo prepolovljene, a istodobno najavljuje otkaze za četvrtinu zaposlenih", stoji u obrazloženju razloga za štrajk.

Ključne riječi

Komentara 1

NA
new age
02:13 05.11.2010.

velika podrska radnicima glasa istre. jedine novine vrjedne citanja u istri. prave hrvatske novine,a sto je hrvatsko po tom se pljuje,a mi hrvati sutimo. trebamo se sramiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije