Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijava

Sindikat Brodosplita podnio prijavu protiv Siniše Kovačića

\'ekran.....zagreb.....09.08.2004. sinisa kovacic - urednik dnevnika htv_a snimio renato brandjolica\'
Arhiva VL
26.10.2010.
u 16:27

HTV i Nova TV uznemiravaju javnost neistinitim informacijama, rekao je Zvonko Šegvić.

Zvonko Šegvić, predsjednik Nezavisnog sindikata Brodosplita, uputio je Državnom odvjetništvu Grada Zagreba kaznenu prijavu protiv Siniše Kovačića, urednika trećeg Dnevnika HTV-a zbog uznemiravanja javnosti i iznošenja lažnih informacija.

Naročito je to pogodilo splitske škverane koji pokušavaju ugovoriti nove narudžbe, a nadaju se i skoroj privatizaciji.

- Kovačić je sinoć u trećem Dnevniku HTV-a izjavio da će sva hrvatska brodogradilišta osim pulskog ići u stečaj. To je prestrašno. U zadnje vrijeme, redovito i tempirano kad premijerka Jadranka Kosor putuje u Bruxelles, Nova TV i HTV neistinitim podacima i lažnim informacijama uznemiravaju javnost - naglašava Zvonko Šegvić.

Dodaje kako time čine kazneno djelo zbog kojeg moraju odgovarati.

Komentara 4

OB
-obrisani-
18:28 26.10.2010.

Htv laze i laze..2000 god su je zauzeli i od tada je u sluzbi politike..rtl i nova su još gore..

OB
-obrisani-
17:37 26.10.2010.

a što drugo ako nitko neće kupit brodogradilišta što bi trebalo, da još živite na državnim jaslama svakim brodom napravite štete da smo mogli davno do tirane s autocestom bit koliko štetite

LU
lucas
11:18 27.10.2010.

Budalo sa oxx. itd, radnici u brodogradilištima iza rudara rade najteže poslove. Lopovska država im dekretom postavlja lopove , da upravljaju ili bolje rečeno pljačkaju. Kad bi došla revizija iz inozemstva, vidjelo bi se gdje je novac završio. Državna revizorica Ružnjic godinama prikriva cijelom narodu vidljive pljačke i nezakonitosti, i obmanjuje javnost navodnim gubicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije