Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVA U DOBA KORONE

Sindikalist iznenadio pitanjem: Što ćemo mi pušači koji moramo otići popušiti cigaretu?

ŽELJKO STIPIĆ
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
01.09.2020.
u 17:17

Predsjednik sindikata Preporod Željko Stipić nije zadovoljan dokumentom Ministarstva obrazovanja o uputama i mjerama tijekom epidemije koronavirusa u školskoj godini

Predsjednik sindikata Preporod Željko Stipić nije zadovoljan dokumentom Ministarstva obrazovanja o uputama i mjerama u Covid-19 školskoj godini, a svoje je nezadovoljstvo iskazao na neobičan način.

Gostujući na N1 televiziji osvrnuo se na uputu da nastavnici moraju biti cijeli školski dan odvojeni sa svojim razredom odnosno odjeljenjem:

– Mi moramo cijelo vrijeme biti s učenicima. Što ćemo mi pušači koji moramo tih pet minuta otići popušiti cigaretu? Što to znači za nas? Puno je pitanja na koje ne znamo odgovore, a vjerojatno nećemo niti doznati – kazao je Stipić.

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar southman
southman
17:29 01.09.2020.

A učenici pušači ??

AB
abokatstir
22:37 01.09.2020.

A što je sa pušaćima koji rade u privatnim tvrtkama 8 sati i mogu popušiti samo jednu cigaretu za vrijeme pauze, za razliku od parazita prosvjetara koji rade 3 sata dnevno, sa 3 mjeseca godišnjeg odmora. Ova pandemija može bitii korisna sa nastavom na daljinu za sve učenike jednako, za što će biti dovoljno 10 % učitelja.

Avatar Keep_calm
Keep_calm
17:45 01.09.2020.

Nigdje u školama se ne smije pušiti, pa ni ispred. Otkud ovaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije