Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički kandidat
Povratak na članak

Sinčić: Priča o navodnoj trgovini potpisima je za mene završena

Drago mi je da se Državno izborno povjerenstvo očitovalo da su svi potpisi regularni, rekao je Sinčić.

Komentari 16

IC
ICCO
13:35 13.12.2014.

Crveni pop Grubišić, grozota koja je zadesila Hrvate, srećom ljudi su shvatili o kakvom liku je riječ, ne ponovilo se.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:18 13.12.2014.

Don Grubišić je poznat po laganju ,u par navrata je lagao da Katolička crkva prima od države milijardu kuna godišnje.Nikada se nije ispričao za svoje laži i podmetanja Hrvatskom puku.Sjećamo se kako je dotični namjeravao uhljebiti dvije kolegice iz stranke na Banovini.Nažalost politička kaljuža je jako loša i pada na sve niže grane .

VL
GA
galico
16:33 13.12.2014.

Stvarno je taj Grubišič nisko pao..Ljudisu očajnički tražili nove ljude i zato su mu u određenom trenutku ponudili povjerenje na lokalnoj razini

VL
MI
miso
11:37 13.12.2014.

Ivan Vilibor Sinčić je jedina nada za 99% Hrvata. Svi ostali kandidati su rekli svoje, kao i njihove stranke. Točka. Gotovo. Mi njih volimo i cijenimo, ali imali su 24 godine šanse pričati, pretvarati, privatizirati, ... rezultate vidomo. Hvala. Idemo Ivane Vilibore Sinčiću - naprijed. Put do zvijezda jeste trnovit, znamo to, no naše bose noge mogu više od autobusa za kampanju, od praznih priča ... .

VL
DD
dr dragon
14:36 13.12.2014.

Svi za Sincicivog Iveka. Ostala 3 kandidata su uhljebi,ako bilo koji slucajno pobjedi za 3 sekunde ce zaboraviti sto su obecavali!

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
18:26 13.12.2014.

Udba je organizirala 10.000 potpisa za nekog Sinčića kako Yusipović ne bi bio sam protiv dva hrvatska kandidata. Kako bi se voda malo zamutila.

VL
GO
Goldstadt
19:56 13.12.2014.

Otkaz Karolini Vidović-Krišto? Ništa. Nikakve reakcije od Hrvatske oporbe? Nasilno uvođenje zdravstvenog odgoja na pola godine? Ništa. I nakon što se saznalo o Štulhoferovim vezama sa pedofilima? Ništa. Protuzakonito uhičenje Mamića za verbalni delikt i skandalozno ponašanje državnog odvjetništva, kojedvjetništva, koje je pokušalo prejudicirati i vršiti utjecaj na neovisnost suda? Ništa. Otkaz troje novinarima HRT zbog razgovora sa Ružom Tomašić? Ništa. Pretvaranje HRT u JRT i partijsku televiziju u režiji SDP-a? Ništa. Dolazak Gerta Hekme u Hrvatsku? Ništa. Stanković bezobrazno laje da je Hrvatska pokatoličena jazbina, Ništa Neizručivanje Perkovića, Ništa!!!!!!!!! Tjeranje seljaka na prosjački štap? Ništa! Naređenje ustavnom sudu da preinaći odluku suca Kolakušića? Ništa. Postavljanje čiriličnih ploća u Vukovaru,preko noći,kao kurve? Ništa. Napuštanje kolone u Vukovaru, Ništa!!!! Svrstavanje na stranu homića i pljuvanje po večinskom katoličkom življu , Ništa !!!!! OPETOVANO utjecanje na sudstvo, da se perković ne izrući? Ništa. Nema Pelješkog mosta, nema definiranih granica, poklanjaju se teritoriji, opraštaju se dugovi, povlače tužbe, izjednačavaju se žrtve sa agresorom, izmjenjuju se isprike i zagovara neka Nova Jugoslavija. Ništa ,Ništa i opet Ništa od Hrvatskog čovjeka i građana--PROBUDITE SE NARODE IZ APATIJE!!!!! TKO JOŠ NIJE SHVATIO da ova Vlada zapravo vrši TIHI, pužeći DRŽAVNI UDAR, za činjenično UKIDANJE Republike Hrvatske, NEMA MU POMOĆI?! Ništa.

VL
BA
baniček
19:46 13.12.2014.

ne napadaju biste nego zli duhovi onih kojje te biste predstavljaju.

VL
NI
ninja72
11:40 13.12.2014.

Mali se tako i tako izgubio, jer i moja baka pita jeli to onaj sto se baca po zemlji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.