Naslovnica Vijesti Hrvatska

Sinčić poručio Runtiću: Ništa ti ne zamjeram, ali dječurlija ti je plaćala stan i režije

– Čekam kad ćete napokon podnijeti neku optužnicu, kad već imate toliko materijala. 'Ajde dečki, možete vi bolje – poručio je Sinčić.
20. rujna 2016. u 09:43 39 komentara 7358 prikaza
ivan vilibor sinčić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Hrvoje Runtić, bivši supredsjednik Živog zida, dao je ostavku na sve dužnosti te napustio stranku uz poruku kako ne želi sudjelovati u cirkusu i da nema vremena ''natezati se s gomilom dječurlije''. Objavio je kako postaje nezavisni zastupnik. Na to mu je odgovorio čelnik ŽZ-a Ivan Vilibor Sinčić poručivši na Facebooku kako mu ništa ne zamjera. Sinčić je ujedno i opovrgnuo optužbe o mitu.

– Moj bivši kolega danas me nazvao dječurlijom. Dječurlija koja mu je plaćala stan, hranu i režije. A čak sam stariji nego onaj dan kad smo liste predavali. Prijatelju, želim ti svu sreću kamo god pošao. Ništa ti ne zamjeram. Bilo je i lijepih i loših trenutaka. Slobodno me pogledaj u oči kad se sretnemo na radnom mjestu – napisao je Sinčić te dodao:

Runtić Grmoja Snimljeni Runtić objasnio zašto se našao s Grmojom na kavi: 'Za hitni postupak u Saboru Mostu treba 15 ruku'. Grmoja: Spremni smo surađivati i sa Živim zidom Hrvoje Runtić snimljen je u Importanne centru u Zagrebu kako pije kavu s glasnogovornikom Mosta Nikolom Grmojom Dosta mu 'anarhizma' Runtić: Izlazim iz Živog zida, ne prelazim u Most, bit ću nezavisan

– U životu nisam krivotvorio ničiji potpis. Nikakav dokument. Moj se potpis lako može provjeriti, dostupan sam svaki tren. U životu nisam nikome nudio mito. Ne znam ni koje, ni otkud. U životu nisam uzimao mito. Nisam kupio nikakav stan, kao što me zadnjih dana terete. Moj je život otvorena knjiga.

Sinčić je još naglasio, ako netko posjeduje dokaze protiv njega, neka ih dostavi policiji i medijima.  

– Čekam kad ćete napokon podnijeti neku optužnicu, kad već imate toliko materijala. 'Ajde dečki, možete vi bolje – poručio je te zaključio: 

– Svima vama koji ste ostali uz nas kroz sve ove oluje, neizmjerno hvala. Znam da nije lako. Znam da je teško vjerovati čovjeku od 26 godina koji iza sebe nema ništa i nikoga. Hvala vam, vaš sam sluga od prvog dana.

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
  • sestrićna:

    ko sinčiću plaća režije i stan?..naravno građani RH...

  • TWITOIST:

    Dobar penzioner u ovom Sincicu raste.

  • ninja72:

    Nisi ti sposoban niti za slugu slugi, samo eto ima i onih koji to neznaju pa si dobio njih glas.