Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Premijerov puč'

Sinčić o Oreškovićevom zahtjevu: Toga nije bilo ni na Divljem zapadu

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
03.06.2016.
u 19:33

- To je premijerov puč protiv koliko toliko izabranih Karamarka i Petrova - napisao je Sinčić.

Predsjednik Živog zida i saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku je komentirao današnji zahtjev premijera Tihomira Oreškovića za ostavkom svojih potpredsjednika Vlade, lidera HDZ-a i Mosta, Tomislava Karamarka i Bože Petrova. 

"Premijer traži ostavku dva potpredsjednika Vlade. Onih koji su njega, nikad izabranog od naroda, postavili na to mjesto. To je premijerov puč protiv koliko toliko izabranih Karamarka i Petrova. Toga nije bilo ni na Divljem zapadu", napisao je Sinčić na Facebooku. 

Podsjetimo, nakon što je Orešković zatražio ostavke Petrova i Karamarka, šef HDZ-a je kazao da Orešković više nema podršku HDZ-a.

>>Karamarko: Ne prihvaćam poziv na ostavku. Orešković više ne uživa povjerenje HDZ-a

>>Božo Petrov: Ako je moja ostavka uvjet da Hrvatska krene prema boljoj budućnosti, ja ću to prihvatiti

Komentara 148

TO
tolitol
19:39 03.06.2016.

Ovo je dakle predsjednik jedne od popularnijih političkih opcija u Hrvatskoj. Jako to puno zapravo govori o ljudima ove zemlje.

BK
branko-kockica
19:48 03.06.2016.

Sve je to lijepo, Sinčiću, ali po čemu se ti razlikuješ od Oreškovića? Ni ti nisi nikad demokratski izabran na čelo svoje "stranke", uostalom kao ni Petrov, obojica ste čelnici totalitarnih nedemokratskih organizacija isto kao što je to bio i Hitler, i obojica jašete na valu nezadovoljstva slabostima demokracije, i opet kao Hitler. Naravno, obojicu forsiraju strani lopovski mediji u vlasništvu stranih korporacija.

Avatar Matija22
Matija22
19:46 03.06.2016.

po anketama je premijer najpopularniji u hrvatskoj tako da to nije bitno ko ga je izabrao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije