Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Okrutan i podmukao'

Sina na spavanju izbo nožem: Uskoro počinje suđenje za pokušaja ubojstva koji je uznemirio Karlovac

Zgrada suda u Karlovcu
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
04.08.2022.
u 15:56

U četvrtak je na karlovačkom Županijskom sudu potvrđena optužnica 85-godišnjem Marku Klipi, koji je u Karlovcu u ožujku ove godine pokušao nožem usmrtiti svog usnulog 53-godišnjeg sina, a ubrzo bi trebao biti poznat i datum početka suđenja.

Tužiteljstvo Klipu tereti za pokušaj teškog ubojstva i to po stavku koji to kvalificira “okrutnim i podmuklim načinom”.

U optužnici stoji da je sina izbo nožem s namjerom da ga usmrti i pri tom “iskoristio okolnost da je on spavao pa se nije mogao braniti”.

Optužnicom je opisano da je otac sinu nanio ubodne rane u lijevo prsište i u natkoljenicu, reznu ranu lijevog ramena te da smrt nije nastupila samo zahvaljujući pravovremeno pruženoj liječničkoj pomoći.

Kako je Hini potvrdio sudac Leon Kovačić okrivljenik nije u pritvoru već ima mjere opreza - udaljenja iz doma i zabrane približavanja sinu, a sada ih je sudsko optužno vijeće produljilo.

Čim stranke dobiju rješenje o potvrđivanju optužnice spis će se elektronskim putem dodijeliti sucu i ubrzo bi se trebao znati i datum prve sudske rasprave u predmetu koji je proljetos pobudio znatan interes javnosti i uznemirio Karlovčane.

Komentara 1

DO
domolub
12:21 05.08.2022.

Boże mojjjjj svašta ,tako neśto uradit katastrofa te bolesni um

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije