Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen

Sin ubio 49-godišnju majku

Ubojstvo u Zadru
Foto: Frane Šarić
09.05.2015.
u 09:22

U zadarskom naselju Smiljevac zadarska policija uhitila je sinoć 26-godišnjeg M.S. kojeg sumnjiči da je u ubio svoju 49-godišnju majku Mirjanu S.

U zadarskom naselju Smiljevac zadarska policija uhitila je sinoć 26-godišnjeg M.S. kojeg sumnjiči da je u ubio svoju 49-godišnju majku Mirjanu S. Navodno ju je nakon svađe ubio u stanu, a potom tijelo skrio u ostavu zgrade.

- Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske, u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom, provode kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom kojeg se sumnjiči za ubojstvo 49-godišnjakinje. Jučer u večernjim satima zaprimljena je dojava koja je ukazivala na moguće nasilje u obitelji u Ulici Antuna Barca u Zadru. Policijski službenici izašli su na intervenciju i pretražili prostor stana i ulaza stambene zgrade te u ostavi u prizemlju pronašli tijelo 49-godišnjakinje, s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt. U službene prostorije policije priveden je 26-godišnji član obitelji kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem - istakli su iz zadarske policije.

Da se na Smiljevcu dogodilo ubojstvo stanari su počeli nagađati sinoć kada je policija okružila cijelo područje. - Prijateljica ubijene Mirjane je obavijestila policiju da Mirjane nema, a budući da je Mirjana bila udovica i da ima još dvoje i to male djece obavijestila je socijalnu skrb. Oni su o svemu obavijestili policiju koja je došla u stan i tamo uočila tragove krvi. Potom su tijelo pronašli u ostavi u prizemlju - rekla nam je jedna susjeda ubijene Zadranke. 

>> Nakon kratke svađe, sin ubio majku pa skočio s prozora visine četiri metra 

>> Sjekirom ubio majku jer je na njega bacala uroke 

>> U Zadru pronađeno tijelo nestale 49-godišnjakinje?

Komentara 6

IV
Ivanveliki
09:54 09.05.2015.

pa dobro sta je ovo doslo? jucer ubojstvo i samoubojstvo mladog bracnog para, danas ovaj ubio mamu - tragedija za tragedijom

DP
Dule Pacoov
09:49 09.05.2015.

Kuda plovi ovaj brod,dok veliki odlučuju o proslavama Oluje i koliko ce kostati,nemaju vremena za obicne ljude.Porodice propadaju,djeca bez roditelja , mladi bez budućnosti i posla ?!?! Koga je jos briga za to ?!?!

OB
ObrenM
12:33 09.05.2015.

Po tradicionalnom obicaju ne objavljivati casno prezime razbojnika,da mu se radi odavanja identiteta nebi poremetila casna narkomanska psiha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije