Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pernaru stigla prva tužba

Sin riječkog tajkuna od Pernara zahtjeva 100.000 kn za naknadu štete, a on poručuje: Bojim se da ću završiti kao pas Medo!

Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
04.11.2016.
u 18:24

"To je isti onaj Ježić koji je obećao vratiti 5 milijuna eura Sanaderova mita, ali to nikada nije učinio"

Saborski zastupnik Ivan Pernar na svom je Facebook profilu objavio kako mu je danas stigla prva sudska tužba.

Naime, Damir Ježić, sin riječkog tajkuna Roberta Ježića, od Pernara traži naknadu štete u iznosu od 100.000 kuna zbog uvredljivih tvrdnji koje ga dovode u vezu sa smrću sestara Filipović.

Pernar je prije dva mjeseca dobio poziv da se javi u policiju, što je on odbio učiniti, poručivši kako će se "montirani proces" obiti Ježiću o glavu.

– Danas sam primio tužbu riječkog tajkuna Damira Ježića koji traži naknadu štete od 100.000 kuna jer sam ga uvrijedio tvrdnjom da je njegov sin vozilom ubio sestre Filipović.

To je isti onaj Ježić koji je obećao vratiti 5 milijuna eura Sanaderova mita, ali to nikada nije učinio.

Podsjećam da je Sanader u međuvremenu oslobođen i da pravosuđe pogoduje tajkunima i HDZ-ovcima, bojim se da ću završiti kao pas Medo – napisao je Pernar.

>> Pernar otkrio o čemu je razgovarao s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović

>> Pernar, Maras, Glasnović i Bulj postali su novi vladari Sabora

Komentara 15

MA
malena1983
19:27 04.11.2016.

Još jedno Pernarovo lupetanje, Damir Ježić nije Robert Ježić koji je trebao vratiti novce iz procesa koji je vođen sa Sanaderom.Lik je baš iritantan i željan pažnje.Puno priča a malo kaže.

DU
Deleted user
19:21 04.11.2016.

Lupetanje ako za njega nemas dokaze nije bas najpametnije.

LA
LANA555
19:46 04.11.2016.

Hahahahaha ! Sviža mi se sve više i više ovaj dečko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije