Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno djelo

Sin poznatog zadarskog liječnika uhićen zbog silovanja djevojke

silovanje
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
03.08.2018.
u 17:19

Sumnju i podnošenje kaznene prijave protiv dvojice Zadrana koje se sumnjiči za silovanje jedne djevojke potvrdili su nam iz zadarske policije tvrdeći kako ne žele iznositi pojedinosti slučaja zbog zaštite žrtve

U Zadru je krajem srpnja dvoje Zadrana u dobi od 21 i 22 godine počinilo kaznena djela protiv spolne slobode

Sumnju i podnošenje kaznene prijave protiv dvojice Zadrana koje se sumnjiči za silovanje jedne djevojke potvrdili su nam iz zadarske policije tvrdeći kako ne žele iznositi pojedinosti slučaja zbog zaštite žrtve.

Još su potvrdili da su osumnjičeni privedeni sucu istrage koji im je odredio istražni zatvor. 

Po Zadru se priča kako je jedan od osumnjičenih za silovanje sin poznatog liječnika zadarske Opće bolnice, no iz policije nisu htjeli navesti niti potvrditi identitet.

Ključne riječi

Komentara 25

RI
rightside
17:30 03.08.2018.

a kaj nema opet imena,prezimena?? mora da se radi opet o "uglednom clanu zajednice")))))) koji je ocito "puno ulozio" u odgoj svog sina..))))))))

BI
bijelocrveni
17:39 03.08.2018.

Serijatski zakon za takve uvesti. Odrezat mu alat i neka razmislja cijeli zivot sto je napravio.

HR
hrza
17:36 03.08.2018.

Uštrojiti veprove i onda u zatvor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije