Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasljednik

Sin Osame bin Ladena: Osvetit ću očevu smrt i voditi islamsku državu

Osama Bin Laden
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
12.07.2016.
u 08:40

Nastavit ćemo vas napadati u vašoj zemlji i u inozemstvu, zaprijetio je u audioporuci Hamza bin Laden, sin ubijenog lidera Al-Qa’ide

”Svi smo Osama. Osvetit ćemo se Americi”, zbog ubojstva oca zaprijetio je audioporukom na stranicama džihadista Hamza bin Laden sin ubijenog lidera Al-Qa’ide Osame bin Ladena. “Moj otac je još živ jer živi u nama, nastavit ćemo njegovim putem i nećemo odustati. Moj otac je mogao živjeti lagodnim životom jer imao je novca, ali život je posvetio Alahovom putu i džihadu”, naglasio je Hamza bin Laden koji je, prema navodima obavještajne službe SITE, obećao nastavak borbe Al-Qa’ide protiv SAD-a i saveznika.

“Nastavit ćemo vas napadati vašoj zemlji i inozemstvu kao odgovor na represiju prema narodu Palestine, Afganistana, Sirije, Iraka, Jemena, Somalije i ostatka muslimanskih zemalja”, navodi 25-godišnji Bin Laden naglasivši da osveta nije osveta za Osamu, već za one koji brane islam. “Poručujem Amerikancima da vas je Obama prevario kada vas je uvjeravao kako je nakon ubojstva moga oca pobijedio mudžahedine. Za nas je božji dar kada netko pogine kao mučenik jer dočeka ga raj. Mi smo narod koji ne gubi i obećavamo da ćemo osnovati islamsku državu u kojoj će vladati šerijatski i Alahovi zakoni”, istaknuo je Hamza. 

>> Pet godina od likvidacije Bin Ladena: 4 faze ekstremističke organizacije Al-Kaida

Ključne riječi

Komentara 5

KN
knezevic3d
11:52 12.07.2016.

neces ni ti dugo pajdo...tebi je odzvonilo davno

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
17:43 12.07.2016.

Titati, pa ovi su još u feudalizmu! Titula se prenosi sa oca na sina

MG
milerazbojnik@gmail.com
09:21 13.07.2016.

dobit ćeš ti kuglu ili drona na glavušu i kraj priće jednom rjećju malo vi napadate nas tu a ponajviše sijete teror upravo prema svojoj braći muslimanima i tu ste pogriješili i zato sad dobivate porciju osvete na svim frontovima jer treror i sila se vraća silom isto kad tad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije