Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje zbog iznude

Sin optužene rekao da ništa ne zna o intimnim odnosima majke sa žrtvom

sudnica
Foto: Tino Juric/PIXSELL
06.04.2016.
u 14:56

O intimnim odnosima majke, kao i njenog muža, sa žrtvom, kao i o postojanju i prijetnjama objavom fotografija ništa ne zna, a to mu je, rekao je "smiješno i nelogično jer bi fotografije sigurno više naštetile majci dvoje nego slobodnom muškarcu."

Za riječki bračni par, Kseniju i Emanuela Šegona, optužene da su se od kraja 2009. godine do  studenoga 2015. kada su uhićeni, iznudom od  muškarca kod kojeg je optužena bila spremačica domogli 126 tisuća eura, najprije kroz pozajmice, a potom ucjenjujući muškarca da će objaviti za njega kompromitirajuće fotografije seksualnog odnosa s njih oboje, današnji je nastavak suđenja bio manje stresan od prethodnih u sudnici.

Pred vijećem Općinskog suda u Rijeci kojim je predsjedala sutkinja Vedrana Barbalić – Biasiol je iskazivao sin optužene koji je odnos svoje majke i njenog muža sa žrtvom nazvao samo prijateljskim s mnogo obiteljskog druženja i međusobnog pomaganja.

- Znam da su od njega posuđivali novac, no ne znam o kojem se iznosu radi, a za te posudbe bilo je dogovoreno da će vratiti kad se proda bakina kuća. Čistili su mu i kuhali, da ne bude sam išao je s njima i na izlete i ručkove  – svjedočio je mladić.

O intimnim odnosima majke, kao i njenog muža, sa žrtvom, kao i o postojanju i prijetnjama objavom fotografija ništa ne zna, a to mu je, rekao je "smiješno i nelogično jer bi fotografije sigurno više naštetile majci dvoje nego slobodnom muškarcu."

Ucjenjivani muškarac u ranijem je iskazu kazao da "vruće snimke" nije nikad vidio, no da je dobivao prijeteće poruke da će se objaviti ako supružnicima ne plati pa je bio primoran prodati stan, zemljište i automobil, podići dva kredita  i posuđivati novac od prijatelja.

>> Bračni par ucjenjivao muškarca fotografijama seksa. Izvukli oko 180 tisuća eura 

>> Osuđen bivši policajac: 'Dok ste se vi bogatili, ja sam bio po ratištima...'

Komentara 2

Avatar babas
babas
20:13 06.04.2016.

Homoseksualni pornić nije nešto čime bi se muškarac u ormaru ponosio.

FE
fefellerunt
12:55 07.04.2016.

Naštetilo mjci dvoje djece? možeš misliti! pa zna se da je velikoj većini hrvatica uspjeh da budu sa što više muškaraca ,te da se time hvale u skladu sa njjihovim morlanim vrijednostima, poštenjem i časti , zbog čega se i rade video snimke , pa ipak s evećina njih izjašnjavaju kao neke katolkinje , pa u skladu sa ime im je uspjeh i ako se potroše sa nekim svećenikom ,a s obzirom da su obrazovane znaju se i sačuvati da ne rode koje dijete više ili uopće, osim ako ne vide u tome neku financijsku dobit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije