Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJPOZNATIJI SVJETSKI ZLOČINCI
Povratak na članak

Sin milijunaša i poliglot koji je postao opaki terorist

Najstrašniji terorist na svijetu. Bio je to epitet koji se 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća vezao uz Ilicha Ramireza Sancheza koji je postao poznat kao Carlos the Jackal, odnosno još kraće Šakal. Taj nadimak dobio je po špijunskom romanu “The Day of the Jackal” (Šakalov dan), koji je nekom prigodom nađen u jednom od skloništa kojima se koristio.

Komentari 3

Avatar Mamlazac
Mamlazac
18:18 08.09.2018.

Tito mu bio uzor i osobni prijatelj.

VL
DU
Deleted user
18:09 08.09.2018.

To je biografija a ne kojekakvi kobajagi

VL
GU
Gustirna
20:28 08.09.2018.

A da si ti nobinarka ti bi se u beogradu interesiralo koliko dugonjebtamo boravio i trenirao u kampu na avali...pod zastitom jugo pedofilcine tita...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.