Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijedio policajca

Sin dubrovačkog gradonačelnika zadržan u pritvoru, prijeti mu 8 godina zatvora

'03.09.2013., Gradska vijecnica, Dubrovnik - Neprimjereni grafiti i govor mrznje, osvanuli na zidu ograde Pravoslavne crkve. Andro Vlahusic, gradonacelnik daje izjavu zbog neprimjerenih grafita i govo
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
09.05.2014.
u 18:24

Prema službenom izvješću, F.V. je u četvrtak u ranim jutarnjim satima u vidno alkoholiziranom stanju sudjelovao u tučnjavi ispred Team Cluba u Kačićevoj ulici u Zagrebu

Završena je kriminalistička obrada nad 22-godišnjim studentom Franom Vlahušićem, sinom dubrovačkog gradonačelnika, javlja Dubrovački vjesnik. Mlađi Vlahušić zadržan je u pritvoru zbog prijetnji i napada na službenu osobu, što je rezultiralo teškim ozljeđivanjem policajca.

Prema službenom izvješću, F.V. je u četvrtak u ranim jutarnjim satima u vidno alkoholiziranom stanju sudjelovao u tučnjavi ispred Team Cluba u Kačićevoj ulici u Zagrebu. Nakon što je s prijateljem I. V. (23) doveden u obližnju policijsku postaju, odgurnuo je policijskog službenika koji je proletio kroz staklenu stijenku i pritom zadobio teške tjelesne ozljede. Zbog toga je protiv Frana Vlahušića podignuta kaznena prijava, a prema važećem Kaznenom zakonu prijeti mu mogućnost zatvorske kazne u trajanju od jedne do osam godina.

>> Sin dubrovačkog gradonačelnika pijan teško ozlijedio policajca

Komentara 25

Avatar superhik74
superhik74
18:59 09.05.2014.

Dubrovacki "golfonacelnik" tata je nedavno izgubio zaledjinu u obliku Slavka Linica, ali jos uvijek ima SDP i HNS iza sebe, zato jos uvijek nije donesena pravomocna presuda protiv tate zbom miljuna kuna koje je "posudio" (ha, ha, ha) iz gradskogg proracuna i dao prijatelju Peru Vicanu (koje je divnog li cuda za potpuno isto djelo vec osudjen), medjutim Vlahusiceva presuda nikako da postane pravomocna. Ne treba niti pricati o tvrtki VIAM (Vlahusic Ivo, Andro i Mladen) koja sasvim slucajno (ha, ha, ha) dobiva skoro sve gradske poslove u naj-juznijoj zupaniji. I onda netko prica o korupciji. Vjerojatno ce sin dobiti 3 dana uvjetno.

CR
crnjas
18:45 09.05.2014.

Bas me zanima koliko ce dobit. Prvo jer je sin tajkuna, bogatasa... Dolazi iz pogodne obitelji, a on student i to se uzima u obzir, a ne uzima se u obzir da je covjeku mogla biti i prerezana aorta te da je mogao iskrvariti i umrijeti. Dobit ce neku uvjetnu kaznicu, ali ne vecu od neke bakice koja nije platila kartu u avtobusu. Jer ipak mi smo svi isti pred zakonom jel tako? Tako je! Malo morgen!

Avatar Retardo
Retardo
19:13 09.05.2014.

Ma srediti će to ćale. Mali je iz fine obitelji, biti će 2 dana u zatvoru i onda će morati na liječenje hemeroida u Švicarsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije