Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velolučani ne pamte tako strašan zločin te se pitaju je li osumnjičeni bio rastrojen

Sin čekićem zatukao oca pa se prijavio policiji

policija
Arhiva VL
23.09.2009.
u 11:01

N. Š. (30) sumnjiči se da je počinio kazneno djelo ubojstva tako što je u utorak oko 18.50 sati svojem ocu (60) zadao više udaraca tupim predmetom u predjelu glave nakon čega je otac preminuo.

U svojoj kući u Veloj Luci na Korčuli, Neven Šeparović (30) u utorak navečer ubio je svoga oca Marka Šeparovića (60).

Prema priopćenju Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske županije, osumnjičeni se sam prijavio policiji.

Mrtvo tijelo njegova oca nađeno je u spavaćoj sobi. Sumnja se da je Neven Šeparović u 18.50 sati svom ocu, inače automehaničaru, zadao više udaraca tupim predmetom u predjelu glave, od čega je ovaj preminuo.

Motiv i okolnosti teškog ubojstva, kakvo se na Korčuli ne pamti, zasad nisu poznati. Priča se da je Neven Šeparović, inače bivši ovisnik koji je imao i psihičkih problema, posljednjih desetak godina rijetko izlazio iz obiteljske kuće.

Od mještana smo također doznali da u četveročlanoj obitelj već dulje vrijeme traju nesuglasice s ocem, koje su znale eskalirati u svađe te nasilje.

Što je navelo tridesetogodišnjaka na strašan zločin detaljnije će se znati nakon istrage.

Istražna sutkinja osumnjičenom je odredila pritvor te je danas tijekom dana uz kaznenu prijavu priveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

Ključne riječi

Komentara 5

KA
karlovcankica
15:33 23.09.2009.

Motiv je sigurno oko imanja...jer starci u Hrvatskoj misle da ce sve sobom ponjeti u grob, i nedaju mladima da zive!!!

PU
pulari
18:37 23.09.2009.

Strasno no coment.

BO
bohtar
20:39 23.09.2009.

Ako je bio ovisnik,nije ni čudo,to su jako labilne osobe.ako se zatvarao,nije imao sredstava,možda je htjeo u staro društvo,malo ,da pošmrčezato treba novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije