Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dao oglas

Sin admirala Branka Mamule kazneno prijavljen zbog amfore

pula, napad
Duško Marušić
22.07.2011.
u 12:14

Policija je, nakon što je Mamula objavio oglas o prodaji, u njegovu stanu pronašla rimnsku amforu, zaštićeno kulturno dobro

Vladimira Mamulu (66), sina bivšeg admirala JNA Branka Mamule, splitska policija kazneno će prijaviti zbog nedopuštene trgovine amforama. Službenici Odjela organiziranog kriminaliteta zapazili su ga kada je u travnju oglasio prodaju rimske amfore.

Pretražili su njegov stan u Splitu i pronašli jednu amforu koja mu je oduzeta i predana splitskom Pomorskom muzeju. Uz Mamulu kazneno će prijaviti i Matka B. (35), kod kojega su pronašli dvije amfore.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar gulag
gulag
13:57 22.07.2011.

U Dalmaciji i Primorju nema konobe gdje nema bar jedne amfore kao ukrasa. Kako su oni došli do njih? Sad ispada da je jedino taj Mamula prodavao amforu. Ma daj.....

Avatar kroki_kroket
kroki_kroket
12:37 22.07.2011.

mamula

NJ
Njamanjam
13:10 22.07.2011.

Mamula, mamlaz... Dođe na isto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije