Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne krivi ga

Sin (5) ocu poderao 500 novčanica, a onda je uslijedio još veći šok

novac
Foto: Asia Wire
1/2
24.05.2017.
u 08:12

Petogodišnjak je pronašao očev novac pa je svaku novčanicu raskidao na sitne komadiće

Nešto više od 48.000 kuna, odnosno 50.000 kineskih juana poderao je petogodišnji dječak tijekom igre, a njegov otac imao je što vidjeti kada je s posla došao kući. 

Muškarac po imenu Gao iz kineskog grada Qingdao došao je kući i zaprepastio se onime što je vidio. Njegov je sin pronašao novac koji je dobio od poslovnih partnera i poderao ga na komadiće te ih pobacao po krevetu i podu. 

Još veći šok za oca uslijedio je kada je došao u banku kako bi zamijenio novčanice, a oni su to odbili učiniti te su mu kazali kako će prihvatiti njegov novac, ali tek kada ga zalijepi. 

Otac tako posljednja tri dana pokušava spojiti pokidane novčanice i neće odustati dok ne zalijepi svih 500. Srećom za dječaka, otac ga ne krivi. 

– On je premlad, nije znao što radi, ja sam bolje trebao čuvati novac – kazao je on. 

Komentara 1

MI
miro05
09:51 24.05.2017.

Iskidao?.......poderao, potrgao, podrapao......užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije