Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVOR S VODITELJEM
Povratak na članak

Šimleša: Ne znam kopirati druge, imam svoj ‘brunast’ stil

Voditelj emisije “Svaki dan dobar dan” počeo je tražiti istinu s četiri godine, na razgovor mu dolaze i psihijatri, a najljepše srce koje je sreo ima - njegova je supruga

Komentari 4

X3
xstone 35
17:24 01.12.2013.

svaki dan u ovoj čudnoj zemlji sve više mesija koji misle da sve znaju, odakle je ovaj ŠIMLEŠA ISPLIVAO...

VL
PE
peace7
18:10 01.12.2013.

Iza dječačkog lica krije se neiskren muškarac,koji misli da sve zna i nema poniznosti.Ne drži se one, tek sada znam da ništa ne znam,koja čovjeka tjera na poniznost a kod ovog gospodina to rijetko vidim.

VL
NI
ninoo2
16:13 01.12.2013.

Bruno je dobra i plemenita osoba. Nadam se da ga uloga voditelja neće sputati i skrenuti sa puta kojim ide. Pred njim je još toliko toga za što je sposoban uraditi... Velike stvari, dragi moj! :))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.